• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2020

07:20

(FOTO) FALČINELI U EPICENTRU NAKON OVOG GESTA!

Crvena zvezda

(FOTO) FALČINELI U EPICENTRU NAKON OVOG GESTA!

Podeli vest

Nakon poraza od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, mnogi su kao glavne krivce za eliminaciju označili Miloša Degeneka i Dijega Falćinelija, a Italijan je samo nekoliko dana kasnije postigao dva gola na meču protiv Voždovca koji su crveno-beli rešili u svoju korist sa 6:0

Golmana "zmajeva" dva puta je matirao Dijego Falćineli, koji se ovim golovima koliko-toliko iskupio za promašaj na Kipru. Samo dan posle meča na Marakani, Italijan nije mogao da izdrži, oglasio se na Instagramu i poslao jasnu poruku svima onima koja su crveno-beli u srcu.

(FOTO) KAD SNEŽA ZAPALI VATRU MEĐU VEČITIMA! Sa njom je uvek žestoko! Britka na JEZIKU! Ponovo se oglasila...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testa e cuore...la prima di tante insieme.. avanti leoni avanti Red star ❤️?

Објава коју дели Diego Falcinelli?⚽?? (@dieghino26) дана 21. Сеп 2020. у 8:12 PDT

 

- Glava i srce ... prvi od mnogih zajedničkih ... napred lavovi, napred Crvena zvezda - napisao je kratko Falćineli, a ako je suditi po lajkovima i komentarima ova poruka se i te kako dopala njegovim pratiocima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija