• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2020

15:19

KUZMIĆ U ZVEZDI DO 2023! Malo ko bi verovao u mene i pomogao mi posle svega!

Crvena zvezda

KUZMIĆ U ZVEZDI DO 2023! Malo ko bi verovao u mene i pomogao mi posle svega!

Podeli vest

Ognjen Kuzmić potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom što znači da će po njegovom istetku moći da se podiči sa punih pet sezona u dresu kluba

Novi ugovor sa Zvezdom potpisan je do 2023. godine.

- Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine, nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu kao što je to uradila Crvena zvezda -  rekao je Kuzmić za klupski sajt podsetivši da je Zvezda uz njega bila i nakon teške saobraćajne nesreće iz 2019.

Foto: Starsportphoto

 

- Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica. Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama - dodao je 30-godišnji centar iz Doboja.

Crvena zvezda novu sezonu počinje u četvrtak gostovanjem kod Fenerbahčea u Istanbulu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija