• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

13:24

INFORMER SAZNAJE! Ovi igrači su bili na izlaznim vratima, ali NE ŽELE DA NAPUSTE Zvezdu!

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Ovi igrači su bili na izlaznim vratima, ali NE ŽELE DA NAPUSTE Zvezdu!

Podeli vest

Niko ne želi da ide iz Crvene zvezde! Šampion Srbije najverovatnije neće prodati napadača El Fardu Bena (31) i štopera Miloša Degeneka (26) iako su obojica bili na izlaznim vratima "Marakane"

Pouzdani fudbaleri izrazili su želju da ostanu u crveno-belom dresu i da igraju grupnu fazu Lige Evrope.

Za Bena je bio zainteresovan Al Ahli iz Saudijske Arabije, koji s klupe predvodi bivši trener crveno-belih Vladan Milojević. On je bio spreman da plati obeštećenje od dva miliona evra za reprezentativca Komorskih Ostrva. S druge strane, Degenek je bio nadomak prelaska u Gent za 1,7 miliona evra.

Foto: Starsportphoto

 
Bolje volje

Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope Zvezda je zaradila novac, a i raspoloženje među igračima se popravilo
Izvor Informera

 

Međutim, njima se sada ne ide s "Marakane", tvrdi naš izvor.

- Nakon ispadanja iz Lige šampiona Crvena zvezda je bila primorana da prodaje svoje najbolje igrače. Interesovanja je bilo za Bena i Degeneka i oni su bili spremni za odlazak. Međutim, plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope Zvezda je zaradila novac, a i raspoloženje među igračima se popravilo. Sada i Ben i Degenek žele da ostanu deo tima - tvrdi naš izvor blizak klubu s Marakane.

Foto: Starsportphoto

 



Zanimljivo, za Degeneka je bio zainteresovan upravo Gent, s kojim će Zvezda igrati u grupnoj fazi Lige Evrope. Njihov ostanak, međutim, ne znači da niko neće doći u redove šampiona Srbije. Iako je generalni direktor Zvezdan Terzić u petak rekao da će biti pojačanja samo ako bude prodaja, moguće je da danas dođe novi štoper, reprezentativac Mauricijusa Lindzi Rouz (28) iz grčkog Arisa.

Takođe, danas će biti poznato da li će novi igrač postati i iskusni vezista s holandskim pasošem Marko Vejinović (30).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

DOBRO JE DA OSTANU A JOŠ BOLJE ŠTO SU KLINCI OSTALI, GAVRIĆ, NIKOLIĆ, NJEGOŠ, RADULOVIĆ, ERAKOVIĆ, KRSTOVIĆ. TO JE ZA BUDUĆNOST.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija