• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

22:15

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: SVE JE TEŽE BEZ NAVIJAČA, ONI NAM MNOGO... NADAM SE DA SMO NAUČILI KAKO TREBA DA IGRAMO!

Crvena zvezda

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE: SVE JE TEŽE BEZ NAVIJAČA, ONI NAM MNOGO... NADAM SE DA SMO NAUČILI KAKO TREBA DA IGRAMO!

Podeli vest

Crvena zvezda je pobedila Baskoniju 90:73, a treneri oba tima u totalno drugačnijem raspoloženju došli su na konferenciju za medije

Imao je razloga Saša Obradović za zadovoljstvo, bbila je ovo prva pobeda njegovog tima u Evroligi i to veoma ubedljiva. 

- Jako sam srećan zbog ove pobede i načina na koji smo došli do iste. Osećaj je kao da sam osvojio pehar. Nažalost, bez navijača, jer nam oni izuzetno nedostaju, košarku igramo zbog njih. Svi znamo koliko nam oni znače i bez njih svaka se pobeda teže uzima - istakao je vidno zadovoljni Obradović.

- Vrlo sam srećan zbog pobede i načina na koji smo je ostvarili. Odigrali smo jaku odbranu u prvom poluvremenu, rešili smo onda i njihov napadački skok. Izdominirali smo u svim segmentima, imali smo meč u rukama svih 40 minuta. Treba da učimo na tome što smo dozvolili dobrom šuteru Gedraitisu da se razigra. U ovakvoj pobedi protiv ovakovg protivnika čovek ipak ne može da bude nezadovoljan - rekao je Obradović. 

Foto: Starsportphoto

Mnogo bolja predstava kompletnog tima, a naročito bekovske linije u odnosu na meč u Istanbulu.

- Totalno drugačije su glavama ušli u utakmicu. U Istanbulu smo bili nestrpljivi, hteli smo što pre da rešimo neke situacije, a protiv Fenerbhačea se takve stvari ne praštaju. Nedostajale su nam jake utakmice u pripremnom periodu, naučili smo, nadam se, iz ovog meča kako treba da igramo.

Paklen raspored očekuje Zvezdu naredne sedmice, ali pre toga Borac u ABA ligi. 

- Napadamo svakog, ali moramo da sačuvamo energiju i za ABA ligu koja je prioritet. Borac je igrao odlično protiv Partizana i treba da rasporedimo minute na svakoj utakmici.

Crveno-beli će uskoro biti jači za povratnika Tejlora Ročestija.

- Ročesti dolazi u subotu, od lekarskih pregleda zavisi kada će nam se priključiti. Sarađivali smo jednom, ostali smo u dobrim odnosima, čulio smo se sve ovo vreme. On razume sistem koji ja forsiram, nešto može da ispuni, nešto ne može, ali se radujem novoj saradnji sa njim.

Foto: Starsportphoto

Svoje viđenje meča izneo je i Duško Ivanović trener Baskonije.

- Zvezda me nije iznenadila, igrali su odlično protiv Cibone. Naša odbrana je podbacila u igri "jedan na jedan". Protiv Zvezde i poslednju utakmicu u ACB ligi smo igrali loše, nismo bili kao ekipa. Mi smo profesionalci, moramo na sve da se naviknemo. Da li će se igrati ovako ili će to biti balon, drugo je pitanje. Šteta je što nema publike  - rekao je Ivanović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija