• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

22:35

NAKON NOVE POBEDE! Obradović pomenuo Partizan...

Crvena zvezda

NAKON NOVE POBEDE! Obradović pomenuo Partizan...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su laku i ubedljivu pobedu u Čačku protiv Borca u drugom kolu ABA lige. Crveno-beli su slavili sa 95:64

Trener Crvene zvezde Saša Obradović bio je zadovoljan što njegovi igrači posle ubedljivog trijumfa u Evroligi, nisju neozbiljno prišli ovom meču.

Foto: aba liga/Borac/Duško Radišić

 - Ovu utakmicu smo uzeli vrlo ozbiljno. Nakon pobede u Evroligi koja je bila lepa, došli smo ovde da pokažemo da imamo kvalitetniji tim. Sa velikom dozom ozbiljnosti smo ušli u meč i nismo dozvolili Borcu da odigra na način kao što je igrao protiv Partizana. Ne neku našu čvrstinu nisu imali dobar odgovor. A, mi smo to radili 40 minuta i zasluženo pobedili - rekao je Obradović posle meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija