• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

12:40

TERZA, REAGUJ! Ljubimac delija slobodan u januaru?

Crvena zvezda

TERZA, REAGUJ! Ljubimac delija slobodan u januaru?

Podeli vest

Marko Marin bi mogao da brež nego što se očekivalo da završi saradnju sa Al Ahlijem

Navodno je Al Ahli zainteresovan da raskine saradnju sa iskusnim vezistom iako ima ugovor do do juna 2022. godine. Nisu zadovoljni učinkom bivšeg kapitena Crvene zvezde, pa traže najbezbolniji način raskida saradnje.

Marin zarađuje 2.000.000 dolara po sezoni i sa finansijske strane nema razloga da napušta ekipu Vladana Milojevića. Međutim, od zimus do danas odigrao je 15 utakmica za Al Ahli u svim takmičenjima postigao dva gola dao i dva namestio. Postoji šansa da već za tri meseca Marin postane slobodan igrač, pod uslovom da se odrekne dela novca koji bi mu pripao ako bi Al Ahli samoinicijativno prekinu saradnju.

Foto: Starsportphoto

 

- Marko Marin ostaje s nama do januara. I pokušaćemo s njim da se dogovorimo, jer ga štiti klauzula po kojoj moramo da mu platimo 4.000.000 evra u slučaju jednostranog raskida ugovora - objasnio je Abdul Ilahj Mumina, predsednik Al Ahlija.

U situacijama kada obe strane žele raskid saradnje, najčešće dogovore da novac na ime raskida bude manji od predviđenog. U tom slučaju Marin bi dobio  novac, ali i "čiste“ papire da potraži novu sredinu. "Delije" bi ga rad ponovo videle na "Maeakani".

Foto: Starsportphoto

 

Crvena zvezda je od prodaje Marina inkasirala 1.700.000 evra, s tim da Saudijci nisu još kompletan iznos prosledili za Beograd.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Marin, Kanga i Katai ne mogu da igraju zajedno. To bi bio recept za katastrofu.

Rale

pre 3 godine

Veliko mu hvala za sve što je uradio u zvezdinom dresu, ali treba forsirati mlađe igrače.

ULTRAS

pre 3 godine

Što dalje od ZVEZDE. Jel treba opet da gumi BOGA i na terenu i u svlačionici i da rastura ekipu. Rasturio GARDISTE koji su znali sta je SVETI GRB je... a miloje neka ga vodi sa sobom.

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Boaći napušta Crvenu zvezdu!?
Crvena zvezda

DOŠLO VREME ZA RASTANAK! Boaći napušta Crvenu zvezdu!?

Ričmond Boaći po svemu sudeći ulazi u tri poslednja meseca boravka u Beogradu. Naime, napadač iz Gane će se prema pisanju medija naći na spisku licenciranih igrača za Ligu Evrope, jer na adresu Crvene zvezde ovog leta nije stigla nikakva konkretna ponuda za 27-godišnjeg fudbalera

08.10.2020

07:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija