• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

21:32

DELIJE GRME NA TVITERU! Evo za koga kažu da je slaba tačka i ko mora da se dovede

Crvena zvezda

DELIJE GRME NA TVITERU! Evo za koga kažu da je slaba tačka i ko mora da se dovede

Podeli vest

Crvena zvezda je u trećem kolu Evrolige pretrpela poraz od Žalgirisa na svom terenu, a navijači crveno-belih su posle utakmice nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama

Kao i uvek, Tviter je leglo poruka i mudrosti, posle svake utakmnice, bilo da je Crvena zvezda upisala pobedu ili poraz.

Ovog puta, navijači crveno-belih su kao glavnog krivca za neuspeh okarakterisali Duopa Rita, ali nisu poštedeli ni Sašu Obradovića. Takođe, navode da je dovođenje krilnog centra imperativ.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Rit nije kriv za poraz vec nerezonska igra i usporavanje igre. Lopta je trebala bze i tecnije da kruzi medju igracima i nije bilo one timske igre koju forsira Obradovic. Rit je krilni centar i tu vise moze da pruzi ne ne kao centar bez obzira na visinu jer istini za volju nema ni snagu da se nosi sa jacim i iskusnim centrima protivnika. Zvezda mora da dovede jednog jakog centra koji igra u oba pravca i izvrsnog beka sutera koji ce da nadomesti slabe igre Lojda i prazne minute koji ce se desavati.... I kad ne ide ne treba forsirati suteve za tri mnogo bolje je ici u proodor i dobiti makar slobodna bacanja...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija