• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2020

23:37

"IDEMO NA TITULU"! Katai otkrio da mu nije bilo lako da šutne penal

Crvena zvezda

"IDEMO NA TITULU"! Katai otkrio da mu nije bilo lako da šutne penal

Podeli vest

Strelac gola za Crvenu zvezdu u 163. "večitom derbiju", koji je završen remijem 1:1, Aleksandar Katai istakao je da tim nije zadovoljan osvojenim bodom, a nije krio zadovoljstvo zbog postignutog pogotka.

- Ne možemo biti zadovoljni osvojenim bodom. Mislim da smo odigrali jednu sjajnu utakmicu. Naravno, analiziraćemo sve detalje sa utakmice, sada su još "vruće glave", ali mislim da smo veoma dobro stajali na terenu kao i da smo dobro igrali. Sa druge strane, bitnije je da nismo izgubili, prednost je ostala ista i nastavljamo dalje tamo gde smo i stali, a to je put ka novoj tituli – istakao je Katai.

Siguran izvođač jedanaesterca na večerašnjem meču bio je upravo Aleksandar Katai.

- Iskreno, nije svejedno kada izvodite penal, naročito na derbiju. Svi misle da je jedanaestearac lako šutirati, ali desi se promašaj. Trema je sigurno postojala, ali tako je i na svakoj utakmici. To je deo našeg posla i moramo da živimo sa tim, ali mi je drago što sam bio precizan.

Foto: Starsportphoto

Trenutak kada je Katai zatresao mrežu Partizana

Bodovna razlika u odnosu na prvog pratioca je i dalje osam bodova, a crveno-beli se okreću sledećem okršaju i to u Evropi.

- Bitno je da smo ostali na istom odstojanju u odnosu na rivale. Okrećemo se sada utakmici protiv Hofenhajma u Evropi. Moramo dati naš maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat tamo. Nemamo  toliko vremena za odmor, raspored je veoma gust od početka sezone. Imali smo dve reprezentativne pauze, kada smo mogli malo da odmorimo. Idemo dalje, to nam je posao – podvukao je Aleksandar Katai.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija