• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

18:27

(FOTO) SNEŽA BORJAN JE GOSPOĐETINA! Grobari su je uvredili na NAJODVRATNIJI mogući način, a ona ih je spustila kao nikad niko

Crvena zvezda

(FOTO) SNEŽA BORJAN JE GOSPOĐETINA! Grobari su je uvredili na NAJODVRATNIJI mogući način, a ona ih je spustila kao nikad niko

Podeli vest

Posle 163. "večitog derbija" na jednom beogradskom zidu je osvanuo grafit Grobara sa slikom Milana Borjana uz odvratnu poruku na kojoj piše "žena mi je k***a". Ipak, supruga kapitena Crvene zvezde, Snežana Borjan, je pokazala da je prava gospođa i na fin, ali ubitačan, način je odbrusila navijačima Partizana koji su autori ovog sramnog grafita

Otkad je Borjan stigao u Crvenu zvezdu, pre četiri godine, Sneža je na udaru navijača Partizana, pošto je bila direktorka marketinga kluba iz Humske. Na svakom derbiju joj Grobari pevaju uvredljive pesme, a ovog puta su otišli i korak dalje.

Međutim, ona im je putem Instagram storija odbrusila.

- Kao supruga i majka, svašta mogu i moram da podnesem na svojim leđima! Smešni ste i patetični mali ljudi koji frustraciju iz kuće (gde ste maltretirani, nepoštovani i duhovno siromašni) i u životu gde nemate nikakav kredibilitet... iskazujete na ovaj način! Dobro, većina vas ne razume ove termine, ali moram da vam kažem da me silno zabavlja vaša nemoć u svakom smislu četvrtu godinu zaredom!

- Moraću od ovog stresa posle derbija u neki ozbiljan šoping, privatnim avionom naravno - dodala je ona.

Foto: Instagram/snezanafi

Stori Snežane Borjan

Podsetimo, 163. "večiti derbi" završen je bez pobednika, rezultatom 1:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Ma kakva gospodjetina. To je najobičnija sponzoruša

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija