• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.10.2020

07:15

PREKOOKEANSKA LJUBAV! Ročesti još sa 19 godina želeo da igra za Crvenu zvezdu

Crvena zvezda

PREKOOKEANSKA LJUBAV! Ročesti još sa 19 godina želeo da igra za Crvenu zvezdu

Podeli vest

Američki košarkaš Tejlor Ročesti rekao je danas da nije imao dilemu o povratku u Crvenu zvezdu kada je dobio poziv trenera Saše Obradovića.

- Jedan od mojih saigrača na koledžu je bio Nikola Koprivica i on mi je govorio o Zvezdi i Partizanu. Rekao sam mu kada sam imao 19-20 godina da želim da dođem u Beograd i igram za Zvezdu. Volim grad, navijače, iskustvo. Od kako sam otišao sam želeo da se vratim, iako nisam znao da će se to dogoditi. Kada me je Saša pozvao i objasnio situaciju, trudio sam se da se ovo ostvari. Ovo je mesto u kom se zaista osećam kao kod kuće - rekao je Ročesti.

Ročesti je nastupao za Zvezdu u sezoni 2018/19. posle čega je otišao u Kinu, a nakon toga je igrao za Olimpijakos, pre nego što se vratio u srpski klub.

Foto: Starsportphoto

Tejlor Ročesti protiv Mornara

Nije prošao pripreme sa Zvezdom, a u nedelju je igrao prvu utakmicu od dolaska, u pobedi nad Mornarom u ABA ligi.

- Uvek sam imao samopouzdanje na terenu, bez obzira na tim, protivnika... Biću sve bolji i jači, polako se vraćam u formu, nisam igrao sedam-osam meseci. Odličan je osećaj vratiti se na teren. Sve je novo, sveže... Najveća razlika u odnosu na prethodni period u Zvezdi je to što sam tek došao i odmah igrao utakmicu - kazao je Ročesti.

Američki košarkaš je naveo da će mu biti potrebno malo vremena da se adaptira na tim i novu situaciju, a govoreći o timu je rekao da su trener i menadžment napravili dobru ekipu i da je veoma uzbuđen što je njen deo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija