• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

21:07

FANTASTIČNA VEST ZA ZVEZDU! Stanković dobio kapitalno pojačanje

Crvena zvezda

FANTASTIČNA VEST ZA ZVEZDU! Stanković dobio kapitalno pojačanje

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Mirko Ivanić oporavio se od koronavirusa i uskoro će se staviti na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću

Kako prenosi "Mozzart sport" Ivanić je dobio negativan nalaz na testu za koronavirus i očekuje se da će se ubrzo vratiti treninzima.

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić

Međutim, Ivanić neće putovati u Nemačku na duel sa Hofenhajmom u prvom kolu Lige Evrope, pošto stručni štab procenjuje da vezista ne bi bio potpuno spreman da pomogne saigračima. Ivanić je ove sezone jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, ali već desetak dana nije trenirao.

Očekuje se da Ivanić prve minute dobije na utakmici protiv Javora u nedelju i da će u punom sjaju biti na meču drugog kola Lige Evrope protiv Slovana iz Libereca, za deset dana na Marakani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomi

pre 3 godine

ako je ivanic spas za zvezdu,onda je zvezda najebala!

Ravčan

pre 3 godine

Звезда ће поново заблистати кад оде Деки пардон дека Станковић.

Očan

pre 3 godine

Njemu je mesto u loži a ne na klupi pored terena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija