• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.10.2020

11:51

"GROBARI" SU VREĐALI BORJANA 90 MINUTA! Gospodin! Evo šta je uradio golman Zvezde!

Crvena zvezda

"GROBARI" SU VREĐALI BORJANA 90 MINUTA! Gospodin! Evo šta je uradio golman Zvezde!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan bio je izložen vređanju tokom 163. večitog derbija u Humskoj (1:1)

Iako utakmici nisu prisustvovali navijači, na meti uvreda je najčešće bila njegova porodica.

Nekoliko momaka koji su se tokom utakmice nalazili iza Borjanovog gola konstantno su dobacivali pogrdne komentare na račun njegove supruge. Reprezentativac Kanade na kraju im je prišao i upitao ih zbog čega mu vređaju ženu.

Foto: Starsportphoto

 



- Stajali su iza gola i vređali me 90 minuta. Na kraju sam morao da im priđem da vidim o čemu se radi, otkud toliko nepoštovanje. Ti momci su mi najnormalnije rekli da žele da me izbace iz takta, da me navedu da pogrešim. Objasnili su mi da je sve to u žaru borbe i da nemaju ništa protiv mene. Pozdravili smo se i razišli u miru - otkrio je Borjan  Informer.

Takođe, brutalne uvrede nakon derbija od navijača crno-belih trpi Borjanova supruga Snežana, a o tome možete da čitate OVDE.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deki

pre 3 godine

A kako su se ti `momci` pojavili tu ? Dobili su specijalnu dozvolu, od koga ? Kao i onaj lik `predstavnik` navijaca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija