• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2020

19:34

NEMA DILEME! Stanković zna sastav za Hofenhajm!

Crvena zvezda

NEMA DILEME! Stanković zna sastav za Hofenhajm!

Podeli vest

Crvena zvezda sutra od 21:00 ukršta koplja sa Hofenhajmom u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković govorio je pred sutrašnju premijeru crveno-belih u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope. Niz teških utakmica i jakog ritma za beogradsku ekipu nastavlja se u Zinshajmu. 

Foto: Starsportphoto

- Iza nas je teška utakmica, odigrali smo večiti derbi u nedelju, ali dobro je što smo imali takvu proveru pred meč koji nas sutra očekuje. Fudbaleri su dobro, prisutan je umor, ali imamo još 24 sata do meča, tako da nije ništa strašno. Kalendar je takav kakav je, ne treba rizikovati sa rovitim igračima, jer imamo još mnogo utakmica do reprezentativne pauze. Svaki sledeći meč jeste najvažniji, ali ima i utakmica u kojima možemo više da kalkulišemo sa sastavom. Spremni smo za sutra, nema mnogo dilema oko postave i siguran sam da će oni koji budu izašli na teren odraditi posao kako treba - istakao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli sutra igraju protiv veoma opasne ekipe Hofenhajma, a Stanković ističe da Zvezda nema pritisak moranja.

- Poznajemo našeg rivala, igraju lep i ofanzivan fudbal, brzi su veoma, pogotovo u ofanzivnoj tranziciji. Moramo da vodimo računa da im ne ostavljamo lopte na sredini terena gde mogu da nas kazne. Videlo se protiv Bajerna koliko su opasni kada osete trenutak nepažnje kod protivnika, a klub iz Minhena je jedan od najboljih timova na svetu. Faliće im Kramarić koji je fenomenalan igrač, ali oni imaju sjajne zamene i fudbalere koji mogu da odgovore na sve ono što trener stvari pred njih. Ipak, dobro smo se spremili za njih, pretpostavljamo ko će igrati, a ko god da bude u napadu, predstavljaće opasnost po nas. Probaćemo da ih limitiramo. Mi nemamo pritisak moranja, što može da bude naša blaga prednost, ali to ne znači da ćemo spustiti gard. Tražiću da ekipa slobodno igra i mislim da sutra neke stvari mogu da budu veoma pozitivne po nas. Biće ponovo mladih fudbalera na terenu, kao i uvek od kada sam ja trener crveno-belih.

Foto: reuters

Nemci su sa mnogo poštovanja i divljenja najavljivali meč sa Zvezdom, imao je strateg srpskog šampiona šta da kaže na to. 

- Znamo šta naš klub predstavlja za sve u Srbiji. Navikli smo da sa sobom nosimo ime i prezime Crvene zvezde. Bićemo inteligentni, potrudićemo se da odigramo srčanu i borbenu utakmicu, a drago mi je što je naš klub velik i poštovan u Evropi - rekao je Stanković.

Foto: reuters

Nažalost utakmica će se igrati pred praznim tribinama. 

- Moramo da se naviknemo na novonastalu situaciju. Uvek pričam da je fudbal za navijače, samo sa njima je pravi doživljaj, a sada je to nemoguće. Nadam se da će se stvari uskoro promeniti i da će se situacija iskontrolisati na pozitivno. Ubeđen sam da će se ovo takmičenje, kao i sva druga odigrati do kraja, ali jedva čekam ponovo da vidim navijače. Bez njih, to jednostavno nije to. Mi smo derbi odigrali bez publike i to nije bio pravi osećaj. Ipak, uprkos tome što su prazne tribine, mi osećamo podršku - zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija