• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

07:49

(VIDEO) ZVEZDA JE OŠTEĆENA U NEMAČKOJ? Pogledajte kako je Hofenhajm poveo!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA JE OŠTEĆENA U NEMAČKOJ? Pogledajte kako je Hofenhajm poveo!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u gostima od Hofenhajma 2:0 (0:0) u 1. kolu L grupe Lige Evrope.

 

Crveno-beli su tokom većeg dela meča bili ravnopravan rival ekipi Hofenhajma. Domaći tim poveo je u 64. minutu meča, pogotkom Kristofa Baumgartnera. Ali,  možda je svemu tome prethodio faul.

Foto: printscreen

 

Milan Borjan se žalio odmah posle pogotka, Dejan Stanković je zaradio isključenje prigovarajući, a ausija nije mario, Ernandez je pustio da se igra i pored opasne igre na sredini terena!

Da li je na sredini terena, u akciji iz koje je postignut gol, bio faul Akpogume nad Veljkom Nikolićem? Da li su crveno-beli oštećeni u Sinshajmu? 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stan Collymore

pre 3 godine

da je sudio neko iz super lige, Zvezda bi dobila glat!!!!!!!! Mogli bi urlati na sudiju, ne bi bilo crvenih treneru, mogli bi tući protivnicke igrace i proci nekažnjeno, sve bi bilo dozvoljeno i pobeda bi bila sigurna.........

laki

pre 3 godine

Nedic kaze da faul pre prvog gola nije bio i da je sufija dobro postupio. Igrac Hofenhajma je samo spicom malo zakacio Zvezdinog igraca. Ok, To bi bilo uredu da taj isti Nedic nije rekao da je sudija pravilno postupio kad je igracu Partizana na jednoj evrposkoj utakmici dao direktan crveni karton za identican start i ako igrac Partizana nije zakacio protivnickog igraca jer je navodno prekomerno ostro startovao, i bez obzira sto je čisto izbacio loptu. Gde ste videli da sudija ide na sudiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija