• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2020

18:11

NBA ZVER U CRVENOJ ZVEZDI! Sve je ZAVRŠENO! Sa njim, Evroliga je mačiji kašalj!

Crvena zvezda

NBA ZVER U CRVENOJ ZVEZDI! Sve je ZAVRŠENO! Sa njim, Evroliga je mačiji kašalj!

Podeli vest

Džoni O’Brajant u sredu je prošao lekarske preglede i zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Amerikanac se obavezao ugovorom do kraja ove sezone i stavio na raspolaganje treneru Saši Obradoviću

Bivši krilni centar Makabija iz Tel Aviva i Lokomotive Kubanj istakao je da veruje da će mu period privikavanja proći brzo.

- Sve što želim je da donosim pobede klubu, timu. Znate moju igru, znam puno veština u ovoj igri posebno za visokog igrača, mogu da šutiram za tri poena,mogu da igram 'unutra'. Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra. Dolazim da pomognem timu da nastavi da pobeduje, da radim i igram naporno- rekao je O'Brajant u izjavi za klupski sajt.

 

 

O’Brajant poznaje od ranije veći broj igrača Zvezde, a u Lokomotivi je radio sa trenerom Bogdanom Karaičićem koji je sada deo stručnog štaba KK Crvena zvezda.

- Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera u stručnom štabu. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen, stalo mu je do svojih igrača i mislim da će to preneti na nas. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam da krenem. 

Foto: printscreen

Kao igrač Makabija nije mogao da oseti atmosferu Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Crvene zvezde zna puno i očekuje veliku podršku čim se za to steknu uslovi zbog pandemije.

- Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima, Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Jedva čekam da ih vidim na tribinama – napred Crvena zvezda- poručio je O'Brajant.

Džoni O Brajant je imao prično zavidnu NBA karijeru nastupavši za Denver Nagetse i Milvoki Bakse, kao i Šarlot Hornetse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija