• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2020

18:51

ZVEZDA JE VELESILA ZA SLOVAN! Pogledajte kolika je razlika u ceni igrača srpskog i češkog tima

Crvena zvezda

ZVEZDA JE VELESILA ZA SLOVAN! Pogledajte kolika je razlika u ceni igrača srpskog i češkog tima

Podeli vest

Šampion Srbije Crvena zvezda u četvrtak od 18.55 dočekuje ekipu Slovana iz Libereca u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Crveno-beli su u prvom kolu poraženi od Hofenhajma, dok je Slovan slavio protiv Genta, ali bez obzira na to srpski tim je favorit na stadionu "Rajko Mitić"

U prilog tome da Zvezda važi za favorita idu i cifre sa specijalizovanog sajta Transfermarkt.

Prema Transfermarktu, ukupna vrednost fudbalera Crvene zvezde iznosi 45.950.000 evra, a Slovan se procenjuje na nešto manje od 13 miliona evra.

Primera radi, crveno-beli imaju tačno 20 igrača koji imaju sedmocifrenu vrednost, dok sa druge strane Česi imaju samo dvojicu skupnjih od milion evra. To su centralni vezista Mihal Sadilek koji je na pozajmici u Liberecu iz PSV-a i ofanzivni vezista Jan Matušek koji je stigao kao pozajmljeni igrač praške Slavije.

Sadilekova vrednost iznosi 3,2 miliona evra, dok Matušek vredi 1.300.000.

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, u Crvenoj zvezdi je najskuplji Gelor Kanga sa tri i po miliona, a po tri vrede Milan Rodić, El Fardu Ben, Miloš Degenek i Željko Gavrić. Potom, 2.600.000 evra vredi kapiten Milan Borjan, dva i po miliona je vrednost Njegoša Petrovića, 2,3 miliona vredi Seku Sanogo, a 100.000 manje Milan Pavkov. Vredi spomenuti da tačno dva miliona evropskih novčanica vrede Marko Gobeljić, Veljko Nikolić i Ričmond Boaći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

I sta sad? Zvezda je velesila jos samo da se pojavi na teren i eto upisana tri boda! Prica gubi na smisao jer danas svi igraju fudbal a i Zvezda nije vise ona od koje svi strepe.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija