• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2020

08:17

"DELIJE" OVO ČEKAJU - STARTNIH 11! Vraća se Ivanić, ponovo sa trojicom pozadi... Ovo je sastav Zvezde za Slovan!

Crvena zvezda

"DELIJE" OVO ČEKAJU - STARTNIH 11! Vraća se Ivanić, ponovo sa trojicom pozadi... Ovo je sastav Zvezde za Slovan!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će na stadionu "Rajko Mitić" (četvrtak, 18.55, RTS 1, Arena 1) dočekati Slovan Liberec u drugom kolu Lige Evrope

Pobeda je imperativ, poručio je trenera Zvezde Dejan Stanjović, jer crveno-beli žele da dočekaju proleće u Evropi.

Crveno-beli su u prvom kolu poraženi od Hefenhajma u Nemčkoj (2:0). Pitanje je da li će Stanković zadržati istu  formaciju. Najverovatnije će crveno-beli i protiv Slovana igrati u formaciji 3-4-2-1.

Foto: Starsportphoto

 

Na golu će ponovo biti kapiten Milan Borjan. Ispred njega bi trebalo očekivati štopere - Strahinju Erakovića, Radovana Pankova i Miloša Degeneka. Milunović ima problem sa povredom zbog koje verovatno neće moći da pomogne saigračima u duelu sa Česima.

Po desnoj strani bi prednost trebalo da dobije Milan Gajić u odnosu na Marka Gobeljića, dok će na drugom boku zaigrati Milan Rodić. 

U sredini veznog reda ponovo bi tandem trebalo da čine Veljko Nikolić i Seku Sanogo, dok su ofanzivnije uloge namenjene Aleksandru Kataiju i oporavljenom od koronavirusa Mirku Ivaniću.

Foto: Starsportphoto

 

 

Milan Pavkov je povređen kao i Ričmond Boaći pa nema dileme ko će napasti goste - Dijego Falćineli.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17