• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2020

21:13

UPROPASTILI SU LIBEREC! Oglasio se Zvezdin strelac, a onda je Borjan ZAČINIO u svom "FAZONU"!

Crvena zvezda

UPROPASTILI SU LIBEREC! Oglasio se Zvezdin strelac, a onda je Borjan ZAČINIO u svom "FAZONU"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali na svom terenu ekipu slovana iz Libereca u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Rezultat je nakon 90 minuta igre glasio - 5:1 u korist crveno-belih

Strelci za crveno-bele bili su Ben dva puta, Gajić, Katai i Falćineli, a domaći tim je takođe propustio i veliki broj prilika, tako da je moglo biti i ubedljivije. Milan Gajić je bio posebno zadovoljan posle meča i posle svog prvog gola u crveno-belom dresu.

Foto: Starsportphoto

- Posle dosta promašenih šansi, najzad pogodak. Drago mi je što je baš sada. Uspeli smo sve da iskontrolišemo, povedemo, imali smo šanse da rešimo utakmicu, ali primili smo gol. Usledio je dobar razgovor u svlačionici i posle je sve ispalo kako treba - presrećan je Gajić.

Foto: Starsportphoto

Kapiten Milan Borjan se zahvalio saigračima.

- Nismo očekivali da ćemo dati ovoliko golova, ali ekipa je odigrala sjajno i želeo bih da im se zahvalim na ovoj pobedi. Timski rad, timski duh, držali smo se svega što je mister tražio od nas - kratko je prokomentarisao Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija