• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2020

15:34

Stanković spremio IZNENAĐENJE za ISTORIJSKU utakmicu! PROBLEM - dvojica su pod upitnikom!

Crvena zvezda

Stanković spremio IZNENAĐENJE za ISTORIJSKU utakmicu! PROBLEM - dvojica su pod upitnikom!

Podeli vest

Nakon ubedljive pobede protiv Libereca (5:1), Crvena zvezda igra možda i najvažniju utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope. U četvrtak (21.00) će na Marakani dočekati ekipu Genta

Trener Dejan Stanković kaže postoje male nedoumice kada je u pitanju sastav. razlog su povrede. Tako je Veljko Nikolić pod znakom pitanja, nije potpuno siguran Milan Rodić, ali se Stanković nada da će oni koje odabere u startnu postavu - imati najbolji mogući pristup, pošto to i prevashodno zahteva od njih.

- Borimo se da Nikolića dovedemo bar na klupu, imao je jaku prehladu i borimo se da dođe bar do toga... Videćemo što se tiče Rodića, uradili smo sve analize i ne želim da riskiram jer imamo mnogo mečeva do 16. decembra. Sutrašnji meč je veoma važan, ali dobro ću premeriti pre nego što presečem pošto je ovaj ritam - paklen ritam - rekao je Stanković.

I dalje nije poznato da li će Stanković biti na klupi, ili će ponovo voditi meč sa tribina zbog crvenog kartona protiv Hofenhajma. 

Foto: Starsportphoto

 

Gent je u Beograd došao bez nekoliko fudbalera, ima problem problemasa zaraženim igračima.

- Skroz drugačija utakmica nego protiv Libereca. Po meni, Liberec je fizički dosta jači, a Gent mnogo kvalitetniji. Tako da ono što sam preneo danas na jednom sastanku sa igračima je isti pristup. Krećemo od nule, držimo nulu. Da budemo jaki na lopti, na svakom duelu, uski i plitki. Gent zna da igra fudbal, posebno napred, pričalo se ko će da igra i ko neće - to menja njima, ali ne i nama -  kazao je Stanković i potom podvukao:

Foto: Starsportphoto

 

- Imaćemo težak posao. Imaju dosta brzih, inteligentnih i talentovanih igrača, ali igrajući kod nas na 'Marakani' imamo samopouzdanja šta možemo. Bez da se precenjujemo ili nekog da potcenjujemo. Samo da bude isti pristup. I to me najviše zanima od prvog minuta.

Na meču protiv Hofenhajma je promenio formaciju, protiv Libereca videli smo malo taktičko iznenađenje kada su mesta zamenili Ivanić i Rodić.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne mogu da otkrijem šta smo zamislili ili spremili, uvek kada analiziraš protivnika gledamo da im otmemo ono najbolje, da ih iznenadimo. Biće iznenađenje, ali ne mogu da kažem. Probaćemo, videćemo da li će uspeti! - naveo je trener Zvezde.

- Spremni smo, rekao sam da ovo može da bude jaka istorijska utakmica, svesni smo šta dobijamo, ali ne treba da to bude hazarderski ili ludo.

Foto: Starsportphoto

 

- Uradićemo sve da dobijemo ovaj meč. Svesni smo prilike koju imamo. Žao mi je, moram opet da kažem, što nema publike. Da je tu 55 hiljada ljudi, bilo bi vau. Fenomenalno. Sad smo u nedelju bili u Surdulici i opet smo imali stotinak navijača koji su nagradili momke bakljadom, žao mi je što ih nema da nas ponesu da letimo na terenu -  zaključio je trener šampiona Srbije. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija