• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2020

07:15

ZVEZDO PAZI SE! Gent ima 50 miliona evra, a igrači će za pobedu u Beogradu dobiti "masne" premije

Crvena zvezda

ZVEZDO PAZI SE! Gent ima 50 miliona evra, a igrači će za pobedu u Beogradu dobiti "masne" premije

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas dočekuju Gent u utakmici trećeg kola Lige Evrope, a Belgijance je skenirao njihov bivši golman, a sada koordinator za čuvare mreže u Omladinskoj školi Crvene zvezde Bojan Jorgačević

- Gent je u poslednjih nekoliko godina doživeo ekspanziju, imao je veliki potencijal i dok sam i ja bio tamo. Grad je stao iza kluba, budžet otišao na „opasnih“ 50 miliona evra, što je moglo da se sanja pre i samo su Briž i Anderleht imali. Ušao je veliki sponzor, sagrađen jedan od najmodernijih stadiona u tom delu Evrope. Osvojena je titula, igrana Liga šampiona, ali sada je na snazi rezultatski krah - rekao je Jorgačević za "Žurnal".

Osvrnuo se potom i nekadašnji reprezentativac Srbije na letnji prelazni rok koji u Gentu nije bio uspešan.

- Prodali su važne igrače, a promašili transfere i to se reflektovalo na rezultate. Teška je situacija, znam da imaju muku što su se navijači obrušili na njih. Ogroman je grad, klub se voli svim srcem, postoji ljutnja na upravu što nije dovela adekvatna pojačanja.

Foto: Starsportphoto

Bojan Jorgačević u dresu reprezentacije Srbije

Za kraj, istakao je da Zvezdu očekuje znatno teži posao nego što to možda javnost u Srbiji očekuje.

- Nema šanse da su se predali. Poznajem predsednika i sportskog direktora, daće velike premije igračima u slučaju pobede. Belgijanci su ponosan narod, mentalitet im je sličan holandskom i nemačkom - poručio je Jorgačević.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija