• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2020

22:46

(VIDEO) OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo da li je Inđija POKRADENA na "Marakani"

Crvena zvezda

(VIDEO) OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo da li je Inđija POKRADENA na "Marakani"

Podeli vest

Crvena zvezda je u 14. kolu Superlige Srbije po velikoj magli sa 3:2 na svom terenu savladala Inđiju, a o toj utakmici se priča i dalje

Naravno, kao i obično u srpskom fudbalu, priča se o suđenju. Od tri Zvezdina gola, dva su sporna, pa je sudijski ekspert Zdravko Jokić tokom emisije na "TV Arena sport" izneo svoje višenje situacije.

Crvena zvezda je u 21. minutu povela golom Dijega Falćinelija koji je bio na ivici ofsajda.

- Po mom mišljenju su oba igrača u liniji, a kada su u liniji nema ofsajda. Magla je, ne vidi se najbolje, ali bih rekao da je ovo jedan od dva slučaja kada nema ofsajda - rekao je Jokić.

Zvezda je u 75. minutu došla do izjednačenja iz penala, a Zdravko Jokić smatra da je to što ga je sudija Miloš Milanović svirao bila ispravna odluka.

- Magla je, pa su bliži snimci jasniji nego ovi primarni. Na njima se vidi da je Čermelj "zagrlio" napadača Zvezde. moram da istaknem da igrači naivno koriste ruke u tim situacijama i ne ostavljaju puno prostora sudijama - zaključio je bivši sudija.

Gol Falćinelija možete videti na 1:37, a penal na 4:58 od početka sledećeg video snimka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koji vam je to

pre 3 godine

naslov... zasto pokradena...??? Zasto ne napisete da li je ostecena a ne da tendenciozno palite vatru... sramota...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija