• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2020

10:30

EKSPLOZIJA NA "MARAKANI"! Zvezda dobija MEGA-ULTRA-GIGA pojačanje

Crvena zvezda

EKSPLOZIJA NA "MARAKANI"! Zvezda dobija MEGA-ULTRA-GIGA pojačanje

Podeli vest

Bivši kapiten Crvene zvezde Marko Marin na pragu je povratka na "Marakanu"

Nekadašnji reprezentativac Nemačke se našao na transfer listi Al Ahlija, pošto Vladna Milojević traži novog štopera, pa će Marin postati prekobrojan stranac.

Foto: Starsportphoto

 

To će pokušati da iskoristi šampion Srbije, a navodno je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić već obavio prvi razgovor sa Marinom i postoji obostrana želja za obnovu saradnje, prenosi "MaxBet sport".

Ipak, mađioničar sa loptom će sačekati da vidi hoće li biti i nekih bogatijih evropskih ponuda, ali mu veoma primamljivo zvuči nokaut faza evropskog takmičenja za Zvezdom, a tim iz Ljutice Bogdana je blizu šesnaestine finala Lige Evrope posle tri kola grupne faze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПОРЕД КАТАИА,КАНГЕ,ИВАНИЋА И НИКОЛИЋА ГДЕ МИСЛИТЕ ДА ГА УГЛАВИТЕ-БАР ДВОИЦУ ТРЕБА ПРОДАТИ !!!

Srbijanac

pre 3 godine

Visak jer vec imamo igrace na njegovu poziciju. Ima pozicije gde mnogo skripi i tu treba traziti pojacanja a Marin bi mogao jedino ako ode Kanga jer je slican Kataiu u kreiranju smelih akcija i ume da cuva loptu kad treba...

dule

pre 3 godine

Umesto sto dovodite krs igrace koji nisu ni za najacu ligu SEOSKU platite dugove drzavi da moze zdrastvo da plati ...cistacice,sptremacice,sestre,doktore...

tadija64ZEMUN

pre 3 godine

ovo je katastrofa,vratiti kepeca,kojeg arapi teraju i jedva cekaju da mu vide ledja,kad on tamo mesta nema,pa sta ce onda u ZVEZDI, zar im greska sa Boacijem nije bila dosta,kakvi debili u upravi na celu sa Terzicem i Mrkelom,sreca ih prati,a oni umislili da znaju sve

Goran Dimitrijevic

pre 3 godine

Mega ultra giga napisa mega ultra giga budala i ostade ziv!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija