• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2020

21:49

NJEGOVE LOPTE OČI IMAJU! Srpski biser za još jaču ZVEZDU!

Crvena zvezda

NJEGOVE LOPTE OČI IMAJU! Srpski biser za još jaču ZVEZDU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu na gostovanju u derbiju 15. kola Superlige Srbije i učvrstili prvu poziciju na tabeli šampionata. Njegoš Petroviće je prošle sezone bio često stater, međutim, ove godine je priliku dobijao sa klupe. Dejan Stanković mu u poslednjih nekoliko mečeva sve više daje priliku da svojim talentom na sredini terena dodatno ojača igru Zvezde

Po statističkim parametrima, u Novom Sadu je najbojli ikgrač utakmice bio Njegoš Petzrović kome je izgleda prijalo da igra nešto isturenije nego što je to obično slučaj. Ipak, vezista crveno-belih u prvi šplan ističe timsku igru kao ključ pobede.

Foto: Starsportphoto

- Bitno je da smo osvojili nove bodove. Ne gledam statistiku, ne bavim se time, ali mi prija kada budem zadovoljan sopstvenom partijom, što je bio slučaj u meču sa Vojvodinom. Ipak, tim je iznad svega, svi smo u funkciji toga da osvojimo titulu i potrudićemo se da to i ostvarimo. Imamo gust raspored do kraja polusezone, a nastojaćemo da nastavimo sa pobedama - rekao je Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija