• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

21:16

DOK EUFORIJA TRAJE! Deki OPOMENUO sve! Nema šale!

Crvena zvezda

DOK EUFORIJA TRAJE! Deki OPOMENUO sve! Nema šale!

Podeli vest

Pobedom nad Gentom (2:0) fudbaleri Crvene zvezde praktično su obezbedili plasman u narednu fazu Lige Evrope, međutim, Dejan Stanković smatra da još ništa nije gotovo

Impresije nakon utakmice u Belgiji izneo je i trener Zvede, Dejan Stanković;

Foto: Starsportphoto

- Treća pobeda za redom! Ovo je pobeda za momke koji nisu mogli da igrau danas. Taktički smo se spremili, ali bez ovakvog odnosa igrača ne bi bilo ništa. Nije sve u lepoti, nekada se igra i na rezultat, kao i mi večeras. Ništa nije gotovo, dok ne bude matematički sve završeno ne spuštamo gard. Ponosim se svojim igračima i navijačima Zvezde- rekao je Stanković i dodao.

- Fenomenalno se osećam. Kao i momci. Lepo je upisivati pobedu, pisati istoriju. To je san svakog ko dođe u Zvezdu, svakom to prija. Jedni bez drugih ne možemo. Drago mi je da smo napravili jednu grupu momaka I da idemo korak po korak ka zajedničkom cilju.

Crvena zvezda se u većem delu meča branila. 

- Zašto dati protivniku mogućnost da te kazni gde je najbolji, a Gentova najveća vrlina je brzina. Zašto da im damo mogućnost da nam trče iza leđa? Rekao sam momcima, kao da igramo basket. Da usporimo koliko god mogu, da nemaju pravi, organizovani napad. Polako se spuštaš, organizovani blok... Rekao sam juče da se nećemo braniti, ako i jesmo, radili smo to organizovano - podvukao je Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda sad ima šansu za prvo mesto u grupi?

- Očekujemo Hofenhajm kod kuće. Sledeća evropska utakmica. Sve je moguće. Zašto da ne? Ali ne treba da spuštamo gard, jer ništa nije završeno 100 odsto. Fudbal je lep i zanimljiv, jer je čudna igra. Ali sa ovakvim pristupom, željom, organizacijom, imamo pravo da se nadamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija