• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2020

21:34

(ANKETA) OCENE! Kapitenska partija Borjana i polovična Zvezdina deca! Jedan POKIDAO, drugi totalno PODBACIO

Crvena zvezda

(ANKETA) OCENE! Kapitenska partija Borjana i polovična Zvezdina deca! Jedan POKIDAO, drugi totalno PODBACIO

Podeli vest

Crvena zvezda je na korak od nokaut faze Lige Evrope, a do toga je došla zahvaljujući pobedi nad Gentom u Belgiji

Crveno-beli su golovima Njegoša Petrovića i Nemanje Milunovića skoro obezbedili novo evropsko proleće, a kako su pojedinačno puleni Dejana Stankovića odigrali meč u Belgiji, pogledajte u nastavku.

Milan Borjan (7,5) - Kapitenski! Golman šampiona Srbije je na najbolji mogući način proslavio jubilarnu 50. utakmicu u evrokupovima u dresu voljenog kluba. Sve što je išlo u okvir gola je maetsralno branio, a nije imao nijedan kiks koji bi mogao da košta njegov tim.

Foto: Starsportphoto

 

Milan Gajić (6,5) - Korektna partija desnog beka. Imao je nekoliko dobrih izleta na polovini rivala, ali nije bio opasan kao što zna da bude. U odbrani nije imao problema.

Radovan Pankov (6) - Što se odbrane tiče, bio je sasvim dobar, ali je u predaji lopte imao nekoliko grešaka.

Nemanja Milunović (7,5) - Perfektnu partiju u odbrani krunisao je golom kojim je otklonio sve dileme oko pitanja pobednika.

Miloš Degenek (6,5) - Solidna partija prinudnog rešenja na poziciji levog beka. U napad nije ni iašo, a u odbrani je učinio sve što je bilo do njega. Nije ga omelo ni prebacivanje na poziciju zadnjeg veznog kada je iz igre izašao Petrović.

Njegoš Petrović (7,5) - Bombom u prvom minutu utakmice je utabao put Crvenoj zvezdi do pobede. Posle toga je odigrao skroz korektno.

Foto: Starsportphoto

 

Veljko Nikolić (5,5) - Sad se već postavlja pitanje da li je Velja igrač za velike utakmice? Talentovani vezista je često delovao nonšalantno, a napravio je i ogroman kiks u 64. minutu kada je poput amatera u svom kaznenom prostoru promašio "ceo fudbal" i na taj način stvorio veliku šansu Gentu. Na njegovu sreću, spasao ga je kapiten Milan Borjan sigurnom intervencijom. Takođe, katastrofalnim potezom je upropastio obećavajuću kontru u završnici meča kada nije proigrao Spiridonovića.

El Fardu Ben (6,5) - Nije bio previše vidljiv na meču, ali je zabeležio dve asistencije. Kod prve i nema prevelikih zasluga jer sve pripadaju Petroviću, ali je kod gola Milunovića perfektno centrirao.

Mirko Ivanić (6) - Nije ovo bilo veče Miće Ivanića. Nije bilo njegove magije, ali srećom nije ni bilo potrebe.

Aleksa Vukanović (6,5) - Bio je taktičko iznenađenje Dejana Stankovića i odlično je odradio posao uz levu aut liniju, pogotovo defanzivno. Ipak, utisak je mogao da bude znatno gori da je sudija Filip Glova u 31. minutu svirao penal kada je Vukanović vukao Bezusa.

Foto: Starsportphoto

 

Dijego Falćineli (6) - Borio se kao lav, ali je nedostajao učinak. Ipak, posle njegovog poteza je Zvezda dobila korner iz kog je Milunović postavio konačan rezultat.

IZMENE

Strahinja Eraković (7) - Fantastična igra popularnog Čupe! Ušao je u igru u 72. minutu umesto Petrovića, zauzeo poziciju levog beka, koja mu nije bliska, i izdominirao. Belgijanci su ga procenili kao slabu tačku, napadali poslednjih 20 minuta preko njega, ali je mladi defanzivac zatvorio sve prilaze golu Borjana. Oni koji su ga "pljuvali" posle 163. "večitog derbija" su večeras pojeli svoje reči.

Foto: Starsportphoto

 

Srđan Spiridonović (6) - Ušao u igru zajedno sa Erakovićem, ali nije uradio ništa specijalno. Međutim, treba istaći da se fenomenalno otvorio u kontranapadu u 82. minut, ali ga Veljko Nikolić nije ispoštovao. Da je Spidi tad dobio loptu, ko zna šta bi bilo...

Ričmond Boaći (bez ocene) - Igrao od 87. minuta. Premalo vremena za konkretan učinak.

Andrija Radulović (bez ocene) - Igrao od 87. minuta. Premalo vremena za konkretan učinak.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17