• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2020

19:04

STIŽU MILIONI! Evropski velikan kupuje na "Marakani"

Crvena zvezda

STIŽU MILIONI! Evropski velikan kupuje na "Marakani"

Podeli vest

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović zaludeo je Evropu spektakularnim golom protiv Genta koji bi višestruko mogao da se isplati šampionu Srbije

Taj gol je pogurao crveno-bele ka pobedi u Belgiji kojom je ekipa Dejana Stankovića maltene obezbedila evropsko proleće.

Ipak, to neće biti jedina dobit Njegoševog evrogola.

Kako prenosi "Mozzart sport", na utakmici sa Gentom su Petrovića gledali skauti Anderlehta i još jednog evropskog velikana, a s obzirom na odličnu igru talentovanog veziste na "Marakani" očekuju da će on biti prodat u januaru.

Foto: Starsportphoto

 

Navodno, crveno-beli su ubeđeni da će u narednih nekoliko dana dobiti ponudu od tri miliona evra za Petrovića, a spremni su da je odmah prihvate.

Takođe, takvom razvoju priče se nadaju i na Banjici, pošto je Rad na leto 2019. prodao Petrovića u Zvezdu za 400.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kojih

pre 3 godine

3 miliona... bez 5 nema razgovora ili ste ocajni prodavci...

Zvezdas

pre 3 godine

TREBA SACEKATI NE ZURITI. CENA MOZE SAMO DA RASTE A NE ODMAH NA PRVU PONUDU PRISTATI. ISKRENO MI NE UMEMO PRODATI. KAO GROBARI. ONI SU ZA ONOG PAVLOVICA DOBILI 10 MILIONA.

ma da

pre 3 godine

pa tri miliona je dosta ali za stare igrace za Njegosa bi Mamic uzeo od 10 do 12 miliona minimum... a posto mi nemamo takav rejting onda minimum 5-6 miliona... a za ta tri prodajte Milunovica ili Pavkova...

Aca

pre 3 godine

Strasno! A ko ce da igra u Srbiji? Hocu da gledam nase igrace bar neku godinu, a onda ih prodajte za novac, ne za crkavicu. Zato su nam stadioni prazni, a o reprezentaciji je glupo i pricati. Legija stranaca, po ponasanju i moralu. Nece da igraju i ginu bez love, za koju, ruku na srce i ne vrede. Zato i taj rezon, jedan sut i uvali nekom.

Zof

pre 3 godine

Koji je to po redu talenat da ga prodajemo za 2*3*4,miliona.To je premalo. Znači radu ide 600 000 Zvezdiu koštao 400 000.To znači 1 mil. Koliko ostaje Zvezdi.??

Nenad

pre 3 godine

Zvezda nesme ni po koju cenu da prodaje igraće mora da se potrudi da ih zadrži makar dve,tri sezone neka naprave neki bolji uspeh u Evropi onda će i cena biti mnogo mnogo veća.

Mali Perica

pre 3 godine

Dajte ga za dzaba. Rasprodajete talentovanu decu u bescenje. Pustite momka da odigra dve-tri sezone da eksplodira i uzmite 15 miliona...da je kod Mamica ne bi otisao iz Dinama bez 20 miliona.

Glas razuma

pre 3 godine

Ma kakva prodaja, to bi bila najveća glupost. Petrović je perspektivan i mnogo bolji igrač od Sonoga! Krajnje je vreme da se ljudi koji vode Crvenu zvezdu uozbilje. Ako nisu u stanju neke stvari da procene neka angažuju Mamića za savetnika!

Miki

pre 3 godine

To je realnost naseg fudbala. Decko Jos nije ni standardan prvotimac u zvezdi. Dao gol , zadivio tim golom i odmah prodaja. Umesto da igra bar dve godine i daje golove i pokazuje se. Sutnuce ga za te pare, i za dve godine ce se vratiti jer se nije nigde snasao. Zalosno.

goran

pre 3 godine

to je premalo. Oduzmite novac koji je zvezda dobila pobedom od tih tri miliona pa vidite šta zvezda dobija. A i zašto bi talentovane i mlade fudbalere prodavali. To je budućnost srpskog fudbala. Treba zakonom regulisati odlaske fudbalera u inostranstvo a ne da nam bogati klubovi za neku siću odvode decu u inostranstvo. Uzimaju ih sa čak 15-16 godina. Do 25 godine nema odlaska.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija