• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2020

17:16

BORJAN U IGRI ZA NAJBOLJEG IGRAČA GODINE! Sjajna vest za Zvezdinog golmana!

Crvena zvezda

BORJAN U IGRI ZA NAJBOLJEG IGRAČA GODINE! Sjajna vest za Zvezdinog golmana!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan kandidovan je za igrača godine u Kanadi, posle sjajnih partija u ovoj kalendarskoj godini u dresu srpskog šampiona

Godina iz snova za karijeru Milana Borjana, a ostalo je još mesec dana do isteka iste! 

Foto: Starsportphoto

Marko Marin je napustio Crvenu zvezdu i tada je Borjan postao kapiten voljenog kluba, osvojena je nova titula, obezbeđena nova jesen u evropskim takmičenjima, četvrti put zaredom, a sada je blizu i novo proleće! 

Foto: Starsportphoto

Jedan od najbitnijih šrafofa u sistemima i Vladana Milojevića, a sada i Dejana Stankovića bio je čuvar gola Milan Borjan. Ipak, njegove partije ne oduševljavaju samo Zvezdine navijače, već sjajne odbrane odjekuju do Kanade! 

Foto: Starsportphoto

Poznato je da je Milan Borjan godinama čuva mrežu i reprezentacije Kanada koja poslednjih godina napreduje, a sada je stigla i nagrada za to! Borjanova forma kandidovala ga je za igrača godine u Kanadadi, pored njega tu je još 13 imena. Najpoznatiji pored Zvezdinog golmana je i Alfonso Dejvis i utisak je da će bek Bajerna dobiti nagradu, ali sama kandidatura za Borjana je velika nagrada za dobre nastupe u crveno-belom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija