• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

21:35

(ANKETA/OCENE) DA LI JE PAVKOV STANKOVIĆEVA GREŠKA!? Zvezda dobila Lazetića i Gavrića, Nikolić je morao bolje protiv Rada!

Crvena zvezda

(ANKETA/OCENE) DA LI JE PAVKOV STANKOVIĆEVA GREŠKA!? Zvezda dobila Lazetića i Gavrića, Nikolić je morao bolje protiv Rada!

Podeli vest

Crvena zvezda savlada je Rad sa 3:0 u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Rada, a Dejan Stanković iskoristio je priliku da odmori nosioce igre, kao i da da šansu igračima sa manjom minutažom. 

Milan Borjan (bez ocene) - Mogao je Milan Borjan da uzme i slobodan dan večeras! Tokom prvog poluvremena nije imao kontakt sa loptom osim kada je kretao akcije svog tima. U drugom poluvremenu, umalo da ga iznenadi Stojanović, ali ga je prečka spasila. 

Milan Gajić do 60. minuta (6,5) - Standardno dobar u Superligi, njegove partije više ne iznenađuju. Uspeo je Stanković da nađe "žicu" i razbudi uspavanog Milana Gajića! Kasnije dobio zaslužen odmor pred utakmicu sa Hofenahjmom. 

Foto: Starsportphoto

Radovan Pankov do 60. minuta (6,5) - Teško je oceniti igru štopera i odbranbenih igrača kada su imali više ofanzivnih nego defanzivnih zadataka. Pankov je kao i u Gentu bio bolji što je utakmica odmicala, ali je kasnije i njega Stanković izvukao sa terena. 

Miloš Degenek (7) - Poslednjih nedelja je nagovestio da je to onaj stari Degenek! Večeras je bio na dobrom nivou, imao je loptu u nogama mnogo više nego što se snašao i dobro je delovao sa njom. 

Strahinja Eraković (7) -  Prvo kao levi bek, potom i kao desnim Čupa je delovao sigurno. Na ovakvim utakmicama se stiče neophodna rutina za one "teže" rivale i sjajno je to danas uradio Eraković. Nije bilo paničnih reakcije, a u nekoliko navrata pokušao je i da se pridruži napadu. 

Saku Sanogo do 60. minuta (6,5) - Nije ga bilo u Belgiji, ali nije ga bilo ni večeras, jednostavno Rad nije ekipa protiv koje stameni vezista može da pokaže svoj potencijal. 

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić (6) - Verovatno najslabija karika ofanzivnog reda crveno-belih je bio Nikolić. Bežala mu je lopta, često nije znao šta će sa njom. Kao da je hladnoća uticala da ne vidimo prepoznatljivu lepršavu igru Zvezdinog kreativca.

Željko Gavrić (8) - Ubedljivo najraspoloženiji za igru pored Milana Pavkova! Maltretirao je ceo tim "građevinara", prvo sa leve strane, a potom i sa desne! Mnoštvo prodora, imao je i jedan dobar udarac koji je Kahriman "skinuo", ali sve u svemu utisak i više nego pozitivan. 

Srđan Spiridonović (7) - Posle dugo vremena liči na onog sa početka sezone, dobro je sarađivao sa svima iz tima, posebno je lepo asistirao Boaćiju na peterac, a kasnije je svoju dobru partiju krunisao golom, bila bi i ocena više da u prvom poluvremenu nije sebično odreagovao i šutirao daleko preko gola. 

Foto: Starsportphoto

Ričmond Boaći do 77. minuta (7) - Falio mu je fudbal, falilo mu je da da gol i uspeo je. U drugom poluvremenu mnogo agilniji za igru, željan dokazivanja u Crvenoj zvezdi, da nije bilo toliko povreda Boaći bi bio ozbiljan adut Zvezdine struke! 

Milan Pavkov do 77. minuta (8) - Da ima graciozne poteze - nema, da je fudbalski genijalac - nije, ali gde je Milan Pavkov tu su golovi! Teško da išta može da se "zameri" Dejanu Stankoviću rezultatski od početka sezone, ali utisak je da je prelako izbacio Pavkova iz rotacije. Uvek u pravo vreme na pravom mestu, stamen, čvrst, personifikacija klasičnog centarfora! Videli smo i jedan graciozni pas ka Spiridonoviću pre Boaćijevog gola, ali i jednu "štiklu" za Gavrića.

Foto: Starsportphoto©

Nemanja Milunović od 60. minuta (6) - Ušao je da zatvori utakmicu i uradio je to. Bez konkretnog učinka odatle tako slaba ocena. 

Njegoš Petrović od 60. minuta (6) - Ista situacija kao i sa Milunovićem. Utisak je da ga je Stanković uveo kako bi odmorio Sanoga za Hofenhajm. 

Andrija Radulović od 60. minuta (6,5) - Utakmica je već bila gotova kada je ušao, te nije imao mnogo toga da pokaže, ali ima "šmeka" u njegovim potezima. Nije čudno što su se za njega zelepili i Inter i Milan. 

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić od 77. minuta (7) - Ima Zvezda mnogo bisera u omladinskom pogonu i to se večeras pokazalo. Najnovije otkrovenje Dejana Stankovića fudbalskoj javnosti je 16-godišnji Lazetić. Umalo da na debiju upiše i gol, te zbog hrabrosti ocena više. 

Nikola Krstović 77. minut (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija