• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2020

09:59

STANKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE, ali neće igrati protiv Hofenhajma!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE, ali neće igrati protiv Hofenhajma!

Podeli vest

Za meč protiv Hofenhajma (četvrtak, 18.55) Dejan Stanković može da računa na Marka Gobeljića i Gelora Kangu, suspenziju je odradio i Seku Sanogo, a stigle su i nove lepe vesti

Posle dva pozitivna konačno je negativan PCR test dobio prvi levi bek tima Milan Rodić. On je van tima od 19. novembra, zbog koronavirusa propustio dvomeč protiv Genta, nije ga bilo ni u prvenstvenim okršajima sa Vojvodinom i Radom.

Foto: Starsportphoto

 

Ikao je dobio negativan test, Rodić neće biti u konkurenciji za duel sa Nemcima, jer je test dobio kasno. Ali Dejan Stanković će moći da računa na usluge potencijalong reprezentativca za gostovanje u Češkoj. Nadaju se u Ljutice Bogdana da taj duel neće imati takmičarski značaj, odnosno da će Crvena zvezda i zvanično biti učesnik eliminacione faze Liga Evrope...

Ali, nije malo 570.000 evra bonusa UEFA, a crveno-beli žele i da poprave klupski koeficijent pa je svaki bod važan.Imaju šansu da kontinuitetom dobrih rezultata i uz malu pomoć sreće dođu do statusa potencijalnog nosioca u kvalifikacijama za Ligu šampiona naredne sezone.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija