• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

09:16

PADA REKORD NA MARAKANI! Dekijevi puleni ruše Milojevićev podvig!

Crvena zvezda

PADA REKORD NA MARAKANI! Dekijevi puleni ruše Milojevićev podvig!

Podeli vest

Ekipa Crvene zvezde protiv Hofenhajma na Marakani (četrvtak, 18.55, RTS 1, Arena 1) može i matematički da obezbedi mesto u nokaut fazi takmičenja

Ali, šampion Srbije u prilici je da obori i jedan rekord. Hofenhajm bi bodom ili pobedom obezbedio prvo mesto u grupi L, dok je Crvenoj zvezdi i nerešen rezultat dovoljan za drugo mesto.

Međutim, crveno-beli su ponovo desetkovani. Dejan Stanković ne može da računa na Aleksandra Kataija, Milana Rodića, Marka Ivanića...

Foto: Starsportphoto

 

To ne znači da crveno-beli neće ići na pobedu, posebno jer i rival ima kadrovskih problema. Zvezda bi protiv Hofenhajma mogla da obori rekord po broju bodova osvojenih u grupnoj fazi UEFA takmičenja, koji trenutno zajedno drži sa timom Zvezde od pre tri godine.

Tada je ekipa Vladana Milojevića napravila ogroman uspeh plasmanom u 1/16 finala Lige Evrope, kada su posle dve pobede, tri remija i jednog poraza u grupi sa Arsenalom, Kelnom i BATE-om osvojili devet bodova.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je ove sezone devet bodova osvojila već posle četiri utakmice i do kraja grupne faze će biti u odličnoj prilici da "prebace" bodovni saldo iz 2017. Stankovićeva ekipa je do sada upisala tri pobede i jedan poraz uz gol-razliku 9:4. Koliko je ovaj tim drugačiji od onog od pre tri jeseni, govori i da je tada Milojevićeva ekipa posle šest kola imala gol-razliku 3:2, ali je sa druge pozicije otišla u nokaut fazu Lige Evrope.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija