• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

21:29

(ANKETA) OCENE! Majstorska pobeda crveno-belih! Da li je Borjan zreo za "Zvezdinu zvezdu"?

Crvena zvezda

(ANKETA) OCENE! Majstorska pobeda crveno-belih! Da li je Borjan zreo za "Zvezdinu zvezdu"?

Podeli vest

Evropsko proleće će se ponovo igrati na "Marakani" 2021. godine, a Crvena zvezda je plasman u nokaut fazu Lige Evrope obezbedile remijem (0:0) protiv Hofenhajma na svom terenu

Šampion Srbije je protiv nemačkog tima odigrao organizovano, video se pečat Dejana Stankovića, ali je rivala potpuno obeshrabrio Milan Borjan sjajnim intervencijama i bez dileme je bio najbolji pojedinac meča.

U nastavku možete videti ocene koje smo dali crveno-belima.

Milan Borjan (8) - Maestralno! Šta drugo reći? Kad god su igrači Hofenhajma dolazili do gola, on je fenomenalnim intervencijama spuštao rampu! Definitivno najbolji igrač Crvene zvezde u novijoj eri i slobodno se može reći legenda tima sa "Marakane".

Foto: Starsportphoto

 

Milan Gajić (6,5) - Desni bek crveno-belih je bio odličan u defanzivi, imao je i nekoliko izleta na protivničkoj polovini. U suštini, dobra partija Gajića.

Radovan Pankov (6) - Bio je prilično nesiguran u dodavanju, ali je u odbrani odradio dobar posao.

Nemanja Milunović (6,5) - Gospodario je vazdušnim prostorom iznad "Marakane", u odbrani je čistio sve što je bilo do njega.

Miloš Degenek (6) - Odbrambeno dobar, ali je u nekoliko navrata skroz nepotrbno petljao sa loptom u nogama.

Seku Sanogo (6) - Pravo čudo kako je meč završio bez javne opomene. "Hapsio" je na sredini terena, ali je opet imao tri faula na ivici žutog kartona.

Foto: Starsportphoto

 

Njegoš Petrović (6,5) - Dobra partija talentovanog veziste. Defanzivno je bio dobar, a u napadu je nekoliko puta lepo iznosio loptu.

Srđan Spiridonović (5) - Najgori igrač Crvene zvezde na večerašnjem meču. Trudio se, ali to nije bilo dovoljno. Video je to i Dejan Stanković, pa ga je zamenio na poluvremenu.

Gelor Kanga (6,5) - Čuvao je loptu, dobijao faulove, a u par navrata je dobro proigravao saigrače.

Foto: Starsportphoto

 

El Fardu Ben (6) - U prvom poluvremenu je bio žrtva taktike, jer je igrao dosta defanzivnije. U drugom je bi opasniji do 80. minuta kada je zamenjen.

Dijego Falćineli (6,5) - Nije imao nijednu šansu, ali se sve vreme borio, gradio, tukao i lepo odlagao lopte za saigrače. Takođe, školovano je širio prostor i odlično se kretao, što mu je i zaštitni znak.

IZMENE

Aleksa Vukanović (6,5) - Ušao na poluvremenu umesto Srđana Spiridonovića i uradio je sve što se od njega očekivalo. Pomagao je u odbrani, a u napadu je u nekoliko navrata pravio probleme gostima.

Foto: Starsportphoto

 

Veljko Nikolić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak. U igru ušao u 80. minutu.

Strahinja Eraković (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak. U igru ušao u 80. minutu.

Ričmond Boaći (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak. U igru ušao u 89. minutu.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija