• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

22:37

(ANKETA) NOVI PORAZ CRVENE ZVEZDE! Kako do top 8!?

Crvena zvezda

(ANKETA) NOVI PORAZ CRVENE ZVEZDE! Kako do top 8!?

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u okviru 12. kola Evrolige u Tel Avivu od Makabija sa 81:76

Četa Saše Obradovića ponovo je pokazala zube, bilo je dobrih momenta u igri crveno-belih, ali sve to pada u zaborav posle poraza. Postavlja se pitanje posle poraza u neizvesnim završnicama može li i kako Zvezda u top 8 ove sezone u Evroligi?

Foto: Starsportphoto

Večeras je do izražaja došla "nedisciplina" kod stranac, pre svih Džonija O'Brajanta koji se ispucavao na kraju susreta. 

U nastavku možete glasati kako će to Crvena zvezda izboriti top 8 Evrolige i da li je možda ključ u trenuru?

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Kako do Top 8? Nikako sa ovolikim brojem stranaca - solera. Nema tu discipline i uigranih akcija. Ko je kriv? Očekivali smo toliko. Bačene pare u uslovima korone. Da su tu navijači bila bi druga pesma.

tadija64ZEMUN

pre 3 godine

ma nista lakse,nego stici do top 8,pobede sve do kraja i eto ga top 8, ako zelis da pobedis,ne smes da izgubis,vrlo prosto

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija