• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2020

11:11

MILUNOVIĆ ZATRESAO SRBIJU! "Cela država je zvezdaška"

Crvena zvezda

MILUNOVIĆ ZATRESAO SRBIJU! "Cela država je zvezdaška"

Podeli vest

Odigrali su fudbaleri Crvene zvezde sa Hofenhajmom bez golova u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope (0:0), a nepogrešiv na tom meču bio je visoki štoper Nemanja Milunović

- Uspeli smo da ostvarimo naš cilj i obezbedimo evropsko proleće. Emocije su prisutne, zaista ne znam šta bih rekao posle ovakvog uspeha. Vredno smo radili i borili se za ovo, čak i kad je bila pauza zbog korone, trenirali smo predano kod kuće, a uprava i stručni štab su nam omogućili idealne uslove. Sve ovo je zahvaljujući našem napornom radu i sjajnoj atmosferi - istakao je bivši reprezentativac Srbije.

Jedino za čim žali iskusni štoper je što nema navijača na tribinama.

- Žao mi je što nisu tu, ali znamo da su uz nas i da nam daju vetar u leđa. Zaista su nas iznenadili vatrometom pre meča. Voleo bih i da su naši protivnici videli kakvu podršku imamo. U ovakvoj situaciji kada su svi kod kuće, znam da nas gledaju i prate, cela država je zvezdaška. Nadam se da ćemo proleće dočekati zajedno, da će sve ovo proći i da će nas gledati sa tribina - poručio je Milunović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uroš

pre 3 godine

Varaš se sinko nije cela Srbija već cela ciganija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija