• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

15:22 >> 18:01

ZVEZDA MELJE, NE STAJE! Milunovićev skok rešio Metalac! /VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA MELJE, NE STAJE! Milunovićev skok rešio Metalac! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Gornjem Milanovcu protiv Metalca sa 1:0 (1:0) u 19. kolu Linglong Superlige Srbije

Da je moglo bolje - moglo je, ali i bleda igra Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu bila je dovoljna za novu pobedu i osmi meč bez primljenog gola, na kraju trijumf nad Metalcom 1:0!

Foto: Starsportphoto

Videlo se od starta da su obe ekipe već glavama na odmoru, ali i u takvom odnosu snaga Crvena zvezda uspela je da pobedi. Pretio je Nemanja Milunović posle kornera i protiv Bačke, ali je gol stigao u 27. minutu susreta sa Metalcem. Ben je perfektno pogodio Milunovića u glavu, a štoperu crvneo-belih nije bilo teško da se pokloni i zakuca loptu u mrežu.

Već u sledećem napadu Falćineli je istrčao sam pred Puletića, ali je golman Metalca sjajno odreagovao i skinuo mu zicer. Već tu je bio kraj velikim uzbuđenjima, imao je i Gajić dobru priliku desetak minuta pred kraj meča, ali je iskusni Puletić ponovo sačuvao svoju mrežu. 

Foto: Starsportphoto

METALAC - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:1)

Strelac: Milunović 37
Stadion: FK Metalac Sudija: Lazar Lukić

MERALAC: Puletić, Popović, Vlalukin, Vasiljević, Katanić, Zoćević, Rogač, Antonijević, Jokić, Milićević, Prestiž. Trener: Žarko Lazetić

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Nikolić, Petrović, Ben, Vukanović, Ivanić, FalĆineli. Trener: Dejan Stanković 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. minut - Crveni karton za pomoćnika Žarka Lazetića, ali i drugi žuti za Grbovića, završava Metalac utakmicu sa igračem manje!

85. minut - Sve karte baca Žarko Lazetić sada u napad, nije ostalo još mnogo vremena Metalcu da ostane neporažen protiv Crvene zvezde!

83. minut - Tek nekoliko sekundi bilo je potrebno Ričmondu Boaćiju da zapreti Metalcu! 

78. minut - Velika šansa za Milana Gajića, Ivanić ga je uposlio na drugoj stativi, ali je Puletić dva puta dobro odreagovao!

73. minut - Fauliran je Falćineli, "skraćeni" korner za Zvezdu. Ben je izveo slobodan udarac pokušao je Falćineli glavom, ali je lopta otišla preko gola!

Foto: Starsportphoto

68. minut - Još jedna sumnjiva odluka, Pankov i Prestiž su bili u kontaktu, ipak, sudija Lazar Lukić je samo odmahnuo rukom!

65. minut - Sumnjiva odluka pomoćnika sudije Gorana Stanojevića, Falćineli je primio veoma dobar pas od Mirka Ivanića, ali je linijski sudija podigao zastavicu i sinalizirao ofsajd. Teško je videti na ponovljenom snimku!

61. minut - Ogromna šansa za El Fardu Bena! Sjajno je Ivanić poslao loptu iza odbrane Metalca i uposlio Bena, ali je Zvezdin napadač šutirao daleko pored gola!

58. minut - Presekao je Vukanović loptu na sredini terena, krenula je kontra Crvene zvezde, ali je Prestiž oštrim startom faulirao Vukanovića!

Foto: Starsportphoto

55. minut - Šutirao je Milan Rodić sa distance, ali bez prevelike opasnosti za Puletića!

51. minut - Spor ritam na startu drugog poluvremena, Rodić je "požuteo" nakon starta na Prestižom, ali Metalac nije iskoristio slobodan udarac. 

46. minut - Počeo je drugi deo igre, sa centra su krenuli fudbaleri Metalca!

Prvo poluvreme

Foto: Starsportphoto

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme!

44. minut - Velika šansa za Metalac! Sjajno je ubacio loptu Vlalukin nakon kornera,  pokušao je Popović, ali je Borjan uspeo da odbrani!

38. minut - Ni minut nije prošao od prvog Zvezdinog gola, a umalo da padne i drugi! Falćineli je sam istrčao ispred Puletića, ali je golman Metalca sjajno odreagovao! Lopta ga je pogodila u glavu!

37. minut - GOOOOOOL! Još jedan korner za crveno-bele, Milunović je ponovo bio najviši u skoku i zakucao loptu u mrežu Puletića, Zvezda vodi 1:0!

35. minut - Pripretila je ponovo Crvena zvezda, Ben je dobro ubacio loptu posle kornera, ali udarac Milunovića odlazi malo preko prečke!

31. minut - Sjajan pokušaj Jokića koji je uhvatio Borjana na pogrešnoj nozi, ali Zvezdin kapiten ipak uspeva da interveniše!

28. minut - Sada dobra akcija Metalca, pokušao je Prestiž da pronađe Katanića u šesnaestercu, ali je Borjan pročitao i presekao loptu!

24. minut - Sve opasniji su crveno-beli, Ivanić je sada centrirao, ali Ben nije stigao do lopte na vreme, ostaje 0:0!

Foto: Starsportphoto

20. minut - Crvena zvezda steže obruč oko gola Metalca, za sada bez konkretnog učinka, svi prilazi golu ekipe Žarka Lazetića su zatvoreni!

14. minut - Prva konkretna akcija Metalca! Pokrenuo je Katanić kontru, uposlio je Vlalukina, ali Borjan brani udarac nekadašnjem omladincu Partizana!

12. minut - Nova opasnost pred golom Metalca, pokušao je Gajić sa distance, ali je lopta otišla preko gola koji čuva Puletić!

9. minut - Prva prilika za Crvenu zvezdu, Pankov je dobro uposlio Nikolića, ali su defanzivci Metalca izblokirali njegov pokušaj!

5. minut - Nervozno su počele mnoge ekipe, sa mnogo grešaka na sredini terena, Zvezda ipak, malo organizivanija!

Foto: Starsportphoto

1. minut - Utakmica je počela!

15:18 - Poznati su i sastavi Zvezde i Metalca. 

15:15 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 19. kola Linglong Superlige između Metalca i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 3 godine

ZALOSNA IGRA CRVENE ZVEZDE.GAJIC ,PETROVIC ANTI FUDBAL

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija