• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2020

07:41

BUUUUUM! LJUBIMAC DELIJA SE VRAĆA NA MARAKANU?

Crvena zvezda

BUUUUUM! LJUBIMAC DELIJA SE VRAĆA NA MARAKANU?

Podeli vest

Slavoljub Srnić se vratio na Marakanu, očekuje se potvrda i dolaska Aksela Bakajoka, ali to nije sve, jer Crvena zvezda pregovara sa još dvojicom fudbalera

Radi se o povratnicima - Dušku Tošiću i Nenadu Krstičiću.

Sportski žurnal" prenosi da je Tošić, koji naredne godine slavi 36. rođendan, sve bliži odluci da se vrati u Zvezdu, što bi mogao da mu bude i poslednji ugovor u karijeri. Tošić je pre osam godina otišao iz Zvezde u Tursku, gde je blistao u dresu Genčlerbirligija i Bešiktaša, dok je potom imao epizodu u Kini i završio je tekuće zime.

Foto: Starsportphoto

Duško Tošić bira - Zvezda ili Turska

Za usluge iskusnog štopera/levog beka zainteresovana su još dva kluba iz Turske, ali poznanstvo sa Stankovićem i Terzićem, kao i moguća uloga funkcionera posle završetka karijere, mogli bi da primame Tošića da se vrati na "Marakanu".

Foto: REUTERS/Marko Djurica

Delije mu se nadaju, Nenad Krstičić

Što se tiče Krstičića, on je želja rukovodstva, pošto je ostavio fantastičan utisak u svom prvom mandatu u Beogradu. Komandovao je veznim redom crveno-belih kod Vladana Milojevića. Nije produžio ugovor, pa je u januaru 2019. otišao u AEK.

Zvezda je već pokušavala da ga vrati iz Grčke, nije uspela, ali tu nije stavio tačku šampion Srbije. Ponovo će pokušati da ga dovede na Marakanu.

Nenad Krstičić ima ugovor sa AEK-om do 2022. godine. I jedan je od najbitnijih igrača italijanskog stručnjaka Masima Karere. Ove sezone odigrao je pet prvenstvenih i četiri meča u okviru Liga Evrope. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija