• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

08:39

DELIJE U DELIRIJUMU! Doktor Kon ima šokantne vesti za meč sa Milanom!

Crvena zvezda

DELIJE U DELIRIJUMU! Doktor Kon ima šokantne vesti za meč sa Milanom!

Podeli vest

Crvena zvezda sastaće se sa Milanom na Marakani 18. februara (18.55) u šesnestini finala Lige Evrope

Navijači su posle žreba bili razoćarani, u Beograd stiže gigant, a zbog koronavirusa tribinme su prazne. Međutim, vratio im je nadu epidemiolog Predrag Kon.

On je u u emisiji "Fokus" na televiziji B92 poručio da veruje da će se do tada situacija u Srbiji popraviti.

Foto: Starsportphoto©

 

- Ja mogu samo da izrazim nadu. Surovi sam optimista. Taj moj trud je da se što manje ljudi zarazi, verujem da može da se sve poboljša. Verujem da će dotle biti moguće otići na utakmice, iskreno se nadam - rekao je Kon na TV B92, ali još jednom upozorio:

- Sve zavisi od toga kako će se ponašati virus. Čitavo čovečanstvo ga nije zahvatilo tako da nas ne iznenađuje stalno. Virus se jednostavno ne da.

Zvezda će u prvom meču biti domaćin 18. februara, dok je revanš na kultnom San Siru sedam dana kasnije.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija