• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

18:11

ZVEZDU VOLI SVIM SRCEM! Reprezentativac Bosne i Hercegovine u februaru stiže na "Marakanu"

Crvena zvezda

ZVEZDU VOLI SVIM SRCEM! Reprezentativac Bosne i Hercegovine u februaru stiže na "Marakanu"

Podeli vest

Fudbaler Milana Rade Krunić ipak neće ove zime pojačati Torino, što znači da će krajem februara odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u šesnaestini finala Lige Evrope

Krunić je već bio viđen kao novi igrač Torina, ali je trener "bikova" Marko Đampaolo danas potvrdio da od transfera nema ništa.

Nadamo se da će se Rade brzo oporaviti od virusa korona. Znam ga dobro, i iz Empolija i iz Milana gde je bio povređen. Popravio se igrajući za Rosonere, ima snagu i kvalitet, ali neće igrati za Torino - rekao je Đampaolo.

To znači da će Krunić zajedno sa "rosonerima" stići na "Marakanu" 18. februara u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Foto: Reuters

Rade Krunić

Podsetimo, odavno je poznato da je Rade Krunić veliki navijač Crvene zvezde i definitivno će mu biti drago da zaigra na stadionu voljenog kluba.

Inače, Krunić je protiv Crvene zvezde u karijeri već odigrao pet utakmica i ima skor od četiri poraza i jednog remija, a postigao je i jedan gol. Od tih pet mečeva je čak četiri igrano na stadionu "Rajko Mitić" i tu Krunić ima ostvaren remi i tri poraza, a u poslednjem meču u Beogradu je dao i gol kao član Borca iz Čačka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija