• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

14:29

ODLAZI IZ ZVEZDE! On u prolećnom delu neće nositi dres crveno-belih!

Crvena zvezda

ODLAZI IZ ZVEZDE! On u prolećnom delu neće nositi dres crveno-belih!

Podeli vest

Dres Crvene zvezde u prolećnom delu sezone neće nositi mladi ofanzivac Andrija Radulović

Kako prenosi Mozzartsport Andrija Radulović će biti prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar kako bi stekao iskustva u seniorskom fudbalu.

On je debitovao za Zvezdu u finišu prošle sezone, kada je postigao i prvenac protiv Radnika iz Surdulice. Takođe, postigao je i pogodak u Kupu protiv Zlatibora, ušao u igru na gostovanju Gentu. Ukupno je skupio 289 minuta i uz pomenuti pogodak zabeležio jednu asistenciju.

Foto: Starsportphoto

Andrija Radulović idu u Grafičar

Najveći problem je velika konkurencija. Na poziciji levog krila, gde Andrija Radulović može najviše da pruži, trener Dejan Stanković može da računa na Željka Gavrića, očekuje se oporavak Aleksandra Kataija, kao i dolazak još jednog ofanzivca. Nedeljama se pominje Edera, a na levom boku mogu da igraju Srnić i El Fardu Ben...

Raduloviću ne bi mogao da računa na pristojnu minutažu, pa su članovi stručnog štaba i ljudi iz sportskog sektora Crvene zvezde odlučili da ga prekomanduju u Grafičar, gde će imati 17 zagarantovanih utakmica u startnoj postavi.

Novim saigračima priključiće se po povratku Zvezdine ekspedicije sa Kipra. Ostaće u Beogradu da trenira sa Grafičarom, dok će ostatak tima Dejana Stankovića otputovati u Antaliju.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija