• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

10:18

MADRIĐANI, OVO VAM JE ZA LUKU JOVIĆA!

Crvena zvezda

MADRIĐANI, OVO VAM JE ZA LUKU JOVIĆA!

Podeli vest

Navijačima Real Madrida baš nije bilo lako poslednjih nekoliko dana, a posle "šamara" obrazi i dalje bride

Košarkaši Crvene zvezde, inače već otpisani od svih, zadali su jak udarac "kralju" i srušili ga u njegovoj "kući" kada to niko nije očekivao.

Pokazali su crveno-beli da su najopasniji kada ih svi otpišu, ali bila je to i osveta za Luku Jovića. Skoro svi su ga od dolaska u Real gazili, kako si stigli i hteli... Sve do nedelje, kada je na u novom debiju za Ajntraht sa dva gola doneo pobedu od 3:1 protiv Šalkea. Tako su Madriđani odjednom videli da Luka zaista vredi 60 miliona evra, da problem nije bio u njemu, čak kukaju, zovu ga da se vrati, jedva čekaju leto, do kada je na pozajmica u Ajntrahtu...

Luka je Madriđane nokautirao u nedelju, a dan kasnije su ih košarkaši Zvezde dokrajčili. Dva dana nakon što su u Valensiji "isprašeni" sa 20 razlike, crveno-beli su u glavnom gradu Španije odigrali sa potpuno drugačijom energijom.

 

Foto: Starsportphoto

 

Neće Madriđani skoro zaboraviti meč sa Zvezdom. Realu nije dopušteno da se razigra (13/33 za dva, 11/28 za tri), a Zvezda je u Madridu najčvršće stegla odbranu. Upisali su domaćini treći najniži broj poena kod kuće ove sezone u svim takmičenjima. Slabiji je učinak bio pobedi nad Barselonom u Superkupu uz 72 poena, odnosno u prošlonedeljnom porazu od Olimpije kada se stalo na koti 76. Nijedan igrač  nije imao više od 11 poena, dok je vođa ekipe Valter Tavares sveden na samo devet poena, od toga šest iz igre. Trej Tompkins je bez pet poena sa linije slobodnih bacanja ubacio tačno pet, a Nikolas Laprovitola šest poena.

Zvezda se vrlo brzo oporavila posle udarca u Valensiji, mada su Madriđani mislili da će lako patosirati crveno-bele, što im se osvetilo. Briljirali su Ognjen Dobrić i Kori Volden. Levouki srpski šuter bio je igrač utakmice u Madridu s Voldenom koji je skupio 18 poena, od čega 16 u prvom poluvremenu. Kapiten Branko Lazić je u jubilarnom 600. meču za Zvezdu došao do ličnog ovosezonskog rekorda sa sedam poena, a Aleksa Radanov je nastavio svoje veliko igračko sazrevanje uz još jednu partiju kojom može isključivo da bude zadovoljan. Džoni O'Brajant je ostao na najmanjem broju ispaljenih lopti (1/2 za dva, 1/1 za tri) otkako je došao u Zvezdu...

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 


Lojd je morao da prati pored malog ekrana. Nije mogao da bude na parketu jer se oporavlja od korona virusa, ali je na Twitteru stavio do znanja da je pratio svaki potez njegovih saigrača.

- Tako sam ponosan na ove momke. Ne mogu da iščekam da izađem na teren i odem u rat sa vama. Tako je - poručio je Amerikanac i bacio najvijače u trans. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija