• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

17:55

ZVEZDA STAVILA TOŠIĆA NA ČEKANJE! Evo koji je uslov da SRBIN ponovo obuče crveno-beli dres!

Crvena zvezda

ZVEZDA STAVILA TOŠIĆA NA ČEKANJE! Evo koji je uslov da SRBIN ponovo obuče crveno-beli dres!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić još uvek je slobodan igrač

Iako je delovalo da se Tošić sigurno vraća među crveno-bele do dogovora još nije došlo. Srpski šampion spremio je 800.000 evra za dvogodišnji ugovor, uslovi su se dopali i Tošiću, ali su dogovori odjednom porpali!

Foto: Starsportphoto

Problem predstavlja promena u sportsko-poslovnoj strategiji Crvene zvezde koji su izbacili iz prakse da dovode igrače na pozicijama na kojima su prebukirani javlja "Mozzart sport", te ugovor sa Tošić još uvek nije potpisan.

Dejan Stanković na poziciji štopera ima Milunovića, Degeneka, Pankova i Erakovića, a Tošićev dolazak bi prebukirao i budžet, ali i poziciju u srcu obrane. 

Foto: printscreen

Ipak, još uvek postoje šanse da do saradnje dođe, ali se čeka potencijalni odlazak Miloša Degeneka koji je tražen u Aziji. Zvezda bi za njega dobila 1.500.000 evra što bi otvorilo i finansijski i igrači prostor za Tošića.

Međutim, pitanje je da li će iskusni defanzivac čekati da Zvezda reši svoje poslove ili prihvatiti neku od bogatih ponuda iz Turske. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija