• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

20.01.2021

11:14

CRVENO-BELI DODATNO MOTIVISANI POSLE IZJAVE TRENERA MILANA!  Pioli će zapamtiti Beograd i Zvezdu!

Crvena zvezda

CRVENO-BELI DODATNO MOTIVISANI POSLE IZJAVE TRENERA MILANA! Pioli će zapamtiti Beograd i Zvezdu!

Podeli vest

Strateg "rosonera" Stefano Pioli rekao da njegov tim uskoro gostuje u Zvezdi iz Sarajeva * Njegova je sramota što ne zna iz kog je grada prvak Evrope, a mi ćemo se potruditi da nas dobro upamti, kaže Milan Borjan

Zapamtiće Stefano Pioli dobro i Beograd i Crvenu zvezdu, poručuje kapiten crveno-belih Milan Borjan! Golman srpskog šampiona ističe da je velika sramota to što je trener Milana, govoreći o predstojećem meču sa Zvezdom, rekao da njegov tim uskoro gostuje u Sarajevu.

Pioli je u ponedeljak uveče, posle meča sa Kaljarijem, nekoliko puta ponovio da će njegov tim 18. februara u šesnaestini finala Lige Evrope igrati u Sarajevu, umesto u Beogradu.
Ko je taj

Ne može čovek ni sve da zna. Recimo, ja znam za uspešne italijanske trenere Lipija, Sakija, Traptonija, ali za Piolija jedva da sam čuo
Dragan Džajić

Zapamtiće Beogard

Kapiten crveno-belih ističe da je Piolijeva sramota to što ne zna iz kojeg je grada nekadašnji šampion Evrope.

- Nadam se da je reč o lapsusu. Ne bi se valjda folirao da ne zna odakle je Crvena zvezda. Ukoliko zaista ne zna odakle je prvak Evrope i sveta, onda je to njegova velika sramota. U svakom slučaju, već 18. februara će doći kod nas, a mi ćemo se potruditi da dobro zapamti i Beograd i Zvezdu. Motiva svakako imamo. Umeli smo i ranije da iznenadimo favorizovane protivnike, pokušaćemo da to učinimo i sad - poručuje Borjan za Informer.

Foto: reuters

Stefano Pioli ne zna da je Crvena zvezda iz Beograda



U Italiji je sezona u toku, odigrano je 18 kola i Milan je trenutno prvi sa tri boda više od drugoplasiranog Intera. Golman Zvezde veruje da se "rosoneri" još nisu fokusirali na duele sa crveno-belima, već su usredsređeni na Seriju A.

- Verujem da Pioli nije mnogo ni razmišljao o Zvezdi. Prvi su u prvenstvu, važno im je da ostanu na čelu tabele. Imaju teške protivnike i to im je prioritet, jer žele da osvoje "skudeto". Možda je zbog toga i napravio lapsus oko grada u koji će ići uskoro - objašnjava Borjan.

Foto: Starsportphoto

Dragan Džajić

Valjda je Pioli pogrešio

Počasni predsednik crveno-belih Dragan Džajić ne može da proceni je li Pioli bio zlonameran ili je jednostavno pogrešio. U svakom slučaju, veruje da će ta izjava izabranicima Dejana Stankovića biti motiv više da idu na pobedu.

- Ne znam zbog čega je Pioli rekao da je Zvezda iz Sarajeva, da li je to lapsus ili je bio zlonameran. Ne želim da verujem da je namerno to uradio ili da ne zna, pre mislim da je pogrešio. U svakom slučaju, da sam igrač, ta izjava bi me dodatno motivisala da ga pobedim. Neću da pretim, ali ne bi trebalo da potcenjuje Zvezdu - kaže Džajić.

Legendarni as ipak nije propustio priliku da potkači trenera Milana.

- Ne može čovek ni sve da zna. Evo, recimo, ja baš ozbiljno pratim fudbal. Znam za uspešne italijanske trenere Marćela Lipija, Ariga Sakija, Đovanija Traptonija, ali za Piolija jedva da sam čuo - poručio je Džajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija