• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

15:54

POSLE REALA, PADA I BARSELONA! Radonjić realan: Najteži mogući protivnik u ovom trenutku!

Crvena zvezda

POSLE REALA, PADA I BARSELONA! Radonjić realan: Najteži mogući protivnik u ovom trenutku!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje tešku utakmicu protiv Barselone u 21. kolu Evrolige.

Crveno-beli u petak od 19 sati dočekuju katalonski tim u hali “Aleksandar Nikolić”.

- Barselona je najteži mogući protivnik u ovom trenutku. Igraju sjajno, imaju ogroman kvalitet. Jasno je da nas očekuje fizički izuzetno zahtevan meč u kome moramo da odgovorimo velikom energijom na atleticizam koji imaju. Potrebna nam je i maksimalna koncentracija kako bismo odgovorili na kvalitet igre koji Barselona pokazuje čitave sezone - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić



Barselona pred dolazak u Beograd ima skor 14-6, do je ekipa Dejana Radonjića nakon pobede protiv Reala na učinku od sedam pobeda i 13 poraza.

Prvotimac Dejan Davidovac kaže da će njegov tim sutra imati veliko iskušenje.

- Barselona je izuzetan rival, jedan od kandidata za najviši plasman. Igraju odlično ove sezone, pogled na roster i plasman na tabeli dovoljno govori. To je tim koji je fizički izuzetno jak, ima veliki kvalitet, predvođeni su vrlo iskusnim igračima. Moraćemo da odigramo sa izuzetnom energijom i koncentracijom ovu utakmicu -  rekao je Davidovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija