• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

08:11

ZVEZDA PRESEKLA! Mrkela sve rekao o dolasku Tošića!

Crvena zvezda

ZVEZDA PRESEKLA! Mrkela sve rekao o dolasku Tošića!

Podeli vest

Minulih nedelja pričalo se o povratku Duška Tošića u Crvenu zvezdu, ali nakon poslednje izjave sportskog direktora Mitra Mrkele, male su šanse

Mrkela je za TV Arena otkrio da crveno-beli imaju dovoljno defanzivaca u ovom trenutku, čak i ako bude odlazaka.

To je bila jasna poruka za Duška Tošića, koji je pre nekoliko dana negodovao zbog toga što ga Zvezda ignoriše posle razgovora koje je imao sa Terzićem i Mrkelom.

Foto: Starsportphoto

Duško Tošić

- Mi u ovom trenutku imamo četiri štopera, jako smo zadovoljni njima, mali Eraković je pokazao kvalitet i imao minutažu na jesen. Ima interesovanja za Degeneka. Ako Degenek ode, imamo tri štopera, imamo i nekoliko igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, Rodić, Odada su među njima, tako da mislim da nećemo dovoditi nikoga - kazao je Mrkela, a potom na pitanje da li to znači da Tošić neće doći u Zvezdu, poručio:

- Odgovorio sam na to pitanje - rekao je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija