• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

16:51

ZVEZDA SRUŠILA RUSE! Milunović doneo pobedu šampionu Srbije /VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA SRUŠILA RUSE! Milunović doneo pobedu šampionu Srbije /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su rezultatom 1:0 savladali rusku Ufu na drugoj pripremnoj utakmici u Turskoj

Pobedu šampionu Srbije doneo je Nemanja Milunović golom u 15. minutu kada je odlično reagovao na centaršut El Fardua Bena.

Posle toga je šanse uglavnom imala Crvena zvezda, ali su mreže do kraja meča ostale netaknute.

Ovo je ekipi Dejana Stankovića druga pobeda na zimskim pripremama u Beleku.

Podsetimo, pre tri dana su crveno-beli sa 4:0 pobedili Slask, u prvoj utakmici u Turskoj.

Crvena zvezda - UFA 1:0 (1:0)

/Milunović 15/

CRVENA ZVEZDA: Borjan (od 66. Popović) - Gajić (od 66. Srnić), Milunović (od 46. Pankov), Degenek (od 81. Stanković), Rodić (od 66. Eraković) - Sanogo (od 46. Petrović), Kanga (od 46. Nikolić), Ivanić (Odada) - Ben (od 66. Vukanović), Gavrić (od 81. Krstović), Falćineli (od 66. Pavkov).

UFA: Morozov, Alikin, Nikitin, Ivanov, Mrzljak, Kamilov, Belenov, Tabidze, Krotov, Žamaletdinov, Dančenko.

Tokom prvog poluvremena Crvena zvezda je bila opasniji rival i potpuno je zasluženo imala prednost posle prvih 45 minuta.

Prva šansa na meču odmah je rezultirala i golom koji je postigao Milunović posle centaršuta Bena iz slobodnog udarca u 15. minutu.

Mogla je UFA da izjednači u 27. minutu, ali su Ivanić i Rodić zajedničkim snagama izblokirali Dančenka.

Četiri minuta kasnije je Milunović mogao ponovo da se upiše u listu strelaca, ali je njegov udarac glavom završio preko gola.

Poslednju priliku u prvom delu je imao Ben četiri minuta pre odlaska na pauzu, ali je bio neprecizan.

Na početku drugog dela igre su na teren ušli Pankov, Petrović i Nikolić umesto Milunovića, Sanoga i Kange.

U narednih 20 minuta nije bilo uzbuđenja na terneu, pa su u igru ušli Popović, Srnić, Eraković, Vukanović i Pavkov. Njima su mesto prepustili Borjan, Gajić, Rodić, Ben i Falćineli.

Od tog trenutka su crveno-beli zaigrali znatno bolje, videla se svežina, Vukanović je pretio po boku, Pavkov šutirao, ali je mreža ruskog tima mirovala.

U poslednjih deset minuta su šansu dobili i Nikola Stanković i njegov imenjak Krstović umesto Degeneka i Gavrića, a nešto ranije je Odada zamenio Ivanića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija