• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

18:09

PONOVO OBRT OKO ZVEZDINE NAJVEĆE ŽELJE! Kompromis na pomolu!

Crvena zvezda

PONOVO OBRT OKO ZVEZDINE NAJVEĆE ŽELJE! Kompromis na pomolu!

Podeli vest

Italijanski mediji su prvobitno objavili informaciju da je posao između Crvene zvezde i Lećea oko transfera Filipa Falka dogovoren! Onda su to demantovali! Rečeno je da član Serije B ne želi uplatu u više rata, i da ultimativno zahteva bankarske garancije! Sada je crveno - beli ponovo imaju razloga za optimizam

Čini se da je sve spremno za najveće pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku! Ako je verovati čoveku koji informacije o transferima drži u malom prstu,  Đanluki Di Marciju, transfer je veoma blizu realizacije! On kaže da su zainteresovane strane pronašle kompromis!

Prema njegovim informacijama Crvena zvezda je pristala da Lećeu uplati 1.200.000 evra obeštećenja, a da ostatak od 300.00 evra uplati italijanskom klubu kroz bonuse!

Bonusi će zavisiti od učinka veziste u  crveno - belom dresu, ali i kolektivnog uspeha Zvezde na domaćoj i inostranoj sceni!

Falko već dugo želi da napusti italijanski klub. Njegov status podigao je veliku buru u Italiji, posebno posle odluke da ne bude u sastavu u nedavnom prvenstvenom meču protiv Empolija!

 Na taj način Falko je jasno stavio do znanja Lećeu, da prihvate ponudu Crvene zvezde!

Sasuolo je želeo da ga dovede na pozajmicu.  Očigledno je da je Falko rešen da pređe u Beograd, kako bi se oprobao na međunarodnoj sceni i posebno dvomeču protiv Milana.

Nezvanično, Falko je pristao na godišnju platu od 650.000


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija