• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

07:10

RADONJIĆ NA POTEZU! Filip Čović i Crvena zvezda - treći čin?

Crvena zvezda

RADONJIĆ NA POTEZU! Filip Čović i Crvena zvezda - treći čin?

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su juče rezultatom 86:72 poraženi od Efesa u 22. kolu Evrolige, a navijači tima sa Malog Kalemegdana su bili prilično nezadovoljni igrom koju su prikazali njihovi ljubimci

Simpatizeri crveno-belih su posle meča u Istanbulu na Tviteru pokazali koliko su izrevoltirani partijama koje od početka sezone prikazuju igrači na pozicijama pleja i centra.

Zvezdaši su na popularnoj društvenoj mreži izneli svoja mišljenja, a na nekoliko mesta navijači zovu bivšeg organizatora Zvezdine igre Filipa Čovića da po treći put obuče crveno-beli dres.

 

Osim Filipa Čovića, zvezdaši ističu da bi u dresu svog kluba voleli da vide i doskorašnjeg pleja Partizana Kodija Milera-Mekintajera.

 

Drugi navijači nisu imali baš takve predloge, ali su jasno istakli da su nezadovoljni opcijama na pozicijama pleja i centra.

 

Kakvo je mišljenje Dejana Radonjića o svemu ovome biće jasno u narednim danima, kada ćemo videti hoće li Zvezda krenuti u potragu za novim plejmejkerom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Zašto da ne? On je za klasu bolji od drvoseče "kapitena". Kakav kapiten takvi rezultati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija