• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

10:28

ERUPCIJA NA MARAKANI - U ZVEZDI ZA 1.000.000 EVRA! Zna se koliko će Falko zarađivati, POSTAJE JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH!

Crvena zvezda

ERUPCIJA NA MARAKANI - U ZVEZDI ZA 1.000.000 EVRA! Zna se koliko će Falko zarađivati, POSTAJE JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH!

Podeli vest

Seku Sanogo je potpisao ugovor do 2023. godine, a uskoro će pasti još jedan potpis na Marakani

Filipo Falko će do kraja dana i zvanično postati novi fudbaler Crvene zvezde. Italijani su pre nekoliko dana preselili Falka u Beograd, a onda je delovalo da će doći do preokreta i da od posla neće biti ništa. 

Ali, ipak je pao dogovor, pa će fudbaler napustiti Leće i obući dres Zvezde. U četvrtak putuje u Antaliju gde će obaviti medicinske preglede.

Falko će potpisati ugovor na dve i po godine plus još jedna ako dve strane budu zadovoljne, a godišnje će zarađivati 600.000 evra, i na taj način postati jedan od najplaćenijih igrača Dejana Stankovića. Pored toga Falko će moći da računa i na bonuse. 

Zvezda je uspela da spusti obeštećenje, koje je u prvom trenutku tražio Leće. Imao je Filip Falko izlaznu klauzulu od 1.500.000 evra, ali će srpski šampion uplatiti 500.000 manje i to u tri rate na tri godine. Prva rata biće u narednih mesec dana.

Foto: ap photo

 

Takođe, Leće će profitirati i od bonusa. Crveno-beli su se obavezali da će Lećeu isplatiti još 500.000 kroz bonuse.

Očigledno je Leće morao da popusti pod pirtiskom Crvene zvezde, ali i samog igrača koji pre nekoliko dana nije želeo da trenira.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija