• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

16:48

MORAMO DA IGRAMO MUŠKI! Radonjić i Volden STRAHUJU od narednog rivala!

Crvena zvezda

MORAMO DA IGRAMO MUŠKI! Radonjić i Volden STRAHUJU od narednog rivala!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je potrebno da njegova ekipa igra dobro i čvrsto ako želi da pobedi Asvel u Evroligi

- Radi se o izuzetno ozbiljnoj ekipi i potrebno je da osim vrlo visokog energetskog nivoa, igramo dobru i čvrstu utakmicu sa maksimalnom koncentracijom tokom svih 40 minuta - rekao je Radonjić u najavi utakmice.

Foto: Starsportphoto

Zvezda će u petak igrati protiv Asvela u 23. kolu Evrolige.

- Asvel se nalazi u dobrom ritmu i sjajnoj formi, vezali su tri pobede, takođe tokom dosadašnje sezone pokazali svoj kvalitet i nekim velikim pobedama poput one nad Barselonom, ali i vrlo dobrim igrama u gostima kao u Vitoriji i Pireju. Radi se o jednoj od fizički najdominantnijih ekipa u ligi, izvanredne su atlete, ekipa koja je dugo na okupu i koja igra vrlo čvrstu odbranu što ističu kao najveći adut - kazao je Radonjić.

Košrakaš crveno-belih Kori Volden je naveo da u Evroligi nema lakih utakmica i protivnika.

Foto: Starsportphoto

- Još jedna teška utakmica je pred nama, Asvel je skup sjajnih atleta, uigrana ekipa koja je dugo zajedno i igra vrlo čvrstu odbranu, što se vidi i po rezultatima u poslednjih nekoliko kola, gde su protivnike zadržavali na proseku od 73-74 poena. U odličnoj su formi, imaju tri uzastopne pobede, što govori i da rasterećeni i u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Želimo da igramo borbenu i mušku utakmicu u kojoj ćemo odgovoriti na taj fizički stil igre koji gaje - rekao je Volden.

Utakmica će se igrati sutra od 20.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija