• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

22:32

DVE GOBELJINE GLUPOSTI! Promašaj sa DVA metra, a potom i CRVENI KARTON! /VIDEO/

Crvena zvezda

DVE GOBELJINE GLUPOSTI! Promašaj sa DVA metra, a potom i CRVENI KARTON! /VIDEO/

Podeli vest

Marko Gobeljić u dva minuta mogao bi da postane večiti tragičar

Prvobitno je Zvezdin fudbaler promašio kolosalnu priliku i sa dva metra promašio stadion, a kamoli gol, da bi posle samo stotinak sekundi kasnije grubim faulom na sredini terena zaradio crveni karton! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Zao mije zvezde sto nije mogla da prodje i ako je igrala bolje od milana al staces tu je najveci krivac dejan stankovic kao trener jer nije primetio da je pankov naj losiji igrac on je pomogo da milan prodje dalje ajde za jednu gresku stoje napravio pankov negi i za redom pravi auto gol pa redom greske stankovic ubacuje negde pri kraju utakmice pavkova a revans utakmice takodje i nasi igraci stalno se uce u greskama i nikako da nauce lekcije da iz greskama se samo gubi .....

Ilija

pre 3 godine

To sto je Gobeljic promasio 100% sansu, sto je skrivio jedanaesterac i sto je dobio crven karton, to je problem za Stankovica da razmisli dali je on igrac za Zvezdu i za prvi tim. A to sto Gobeljic daje sebi za pravo da komentarise navijace koji su nezadovoljni njegovom partijom i igrom uopste, to samo treba da pomogne Stankovicu da doneae pravu odluku o statusu Gobeljica u Zvezdi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija