• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

08:45

PANKOV ILI GOBELJIĆ! Ko je više zavio Zvezdu u crno? /ANKETA/

Crvena zvezda

PANKOV ILI GOBELJIĆ! Ko je više zavio Zvezdu u crno? /ANKETA/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u šesnaestini finala Lige Evrope ispali od Milana posle dva remija zbog gola u gostima, ali utisak je da su izabranici Dejana Stankovića zaslužili prolaz dalje

Ipak, nisu nagrađeni, pa će takmičenje u Ligi Evrope nastaviti "rosoneri".

Interesantno je da je Milan Zvezdi dao tri gola u ovom dvomeču, a da su od toga dva pala sa penala i jedan je bio autogol.

Prethodne nedelje, posle meča na "Marakani", navijači Crvene zvezde su bili kivni na Radovana Pankova, a nakon revanša su ljuti na Marka Gobeljića.

Podsetimo, u Beogradu je Pankov prvo postigao autogol, pa napravio penal, a nesrećni niz je nastavio čak i na "San Siru" gde je gol El Fardua Bena poništen zbog njegovog igranja rukom.

Sa druge strane, Gobeljić je u Italiji napravio penal, promašio prazan gol, pa zaradio crveni karton.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 3 godine

U crno vas je zavio tretman koji imate u Srbiji, pa mislite da to vazi i u Evropi.

NEBOJŠA

pre 3 godine

МА ШТА СЕ ВИ ЈАВЉАТЕ,ПА ВИ СТЕ ДОБИЛИ 8 ПОКЛОЊЕНИХ ТИТУЛА И ШТА СТЕ НАПРАВИЛИ У ЕВРОПИ.ЈЕДНО ВЕЛИКО ''00''ПОКРИ СЕ ПО УШИМА И МРШШШШ У КУЋИЦУ !!!

Veselin

pre 3 godine

Zašto sve ovo ? Momci su pošteno odradili svoj deo. Greške su sastavni deo igre. Zvezda je u obe utakmice odigrala korektno i nema krivice. Oni su deo tima i sve phvale timu.

milan

pre 3 godine

Krivac je onaj ko je napravio selekciju igrača , a da nije konsultovao prave stručnjake . Igrači , tehničko- taktički limitirani ili neobučeni , sa slabom koordinacijom , po defoltu će praviti penale i prekršaje . Prva pomoć je kupovina par solidnih odbrambenih igrača iz Argentine , Italije ili Španije .

Sasa

pre 3 godine

Ne iz inostranstva, igraci moraju sitematski da se prave u Srbiji. Pkupiti tamentovanu decu a ne one koji imaju neku vezu..

Doca

pre 3 godine

Glavni krivci su oni koji su doveli ove igrače. Gospoda M i Z. Pankovu, gobeljiću bih dodao i rodića. Tu je i on egal sa njima. Žalosno ko igra u CZ.

Markoni

pre 3 godine

Obojica su odigrali lose, ali i pritisak je bio veliki, narocito na Pankovu u prvoj utakmici. Ja cu samo podsetiti one sa kratkim pamcenjem da je taj isti Pankov, hladan kao spricer, resio penal seriju protiv Kopenhagena sa dva pogotka kao rezervista. Gobeljic sa druge strane cesto igra od sjaja do ocaja. Borbenost niko ne moze da mu prigovori kao i to da moze da pokrije nekoliko pozicija na terenu. Ima odlicne poteze kao gol u derbiju protiv Partizana, ali zato cesto pravi kikseve. Podrska za obojicu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija